Az oltottak és a kormány miért az oltatlanokat hibáztatják azért, mert nem védi meg őket az oltás?
Én nem ismerek olyan védőoltást ami ne lenne hatásos, gyerekkorában mindenkit beoltottak számos kórokozó ellen, és nem is kaptuk el azokat, viszont a covid oltás.. az nem bizonyul hatásosnak még minimális szinten sem. De erről miért az oltatlanok tehetnek?
Tegyük fel elmennék egy egzotikus nyaralásra, mondjuk Indiába. Beoltatom magam hepatitis B, sárgaláz meg ilyenek ellen, hogy biztonságba legyek. De tegyük fel szar a vakcina, és mégis elkapom a hepatitis B-t, akkor a teljes 11 milliárdos indiai népet kellene hibáztatnom, hogy miért nem oltották be magukat mindannyian, hogy ne veszélyeztessék az egészségemet, vagy mi?
ma 14:35
A szakemberek többsége egyetért a számokkal is igazolt tényekkel. Hiába próbálod relativizálni, a te véleményed nem mérvadó egy szakértői véleménnyel szemben, és főleg nem a tényekkel szemben. Egyetlen mai cikk címével meg lehet cáfolni az összes oltásellenes baromságot:
"Megtelt a Dél-pesti Centrumkórház intenzív osztálya, a koronavírusos betegek 80-90 százaléka oltatlan"
Na, tegyük ezeket rendbe.
1. Hülyeség a fele-fele. A kórházak covid-osztályán dolgozók egyöntetűen azt mondják, hogy túlnyomórészt oltatlanokat kezelnek. Akik számszerűsítik is, azok azt mondják, hogy 7-10-szer annyi oltatlant kezelnek coviddal, mint oltottat. Ha mindenki be lenne oltva, akkor nem hatezer, hanem nyolcszáz ember foglalná coviddal a kórházi kapacitást.
2. Az oltottaknak nem az a fő bajuk, hogy "jaj, mi lesz szegény antivaxerrel?", mert arra tényleg lehetne az a válasz, hogy "mit foglalkozik vele?" Hanem az, hogy ő maga is áttételesen megszívja. Merthogy egyrészt a betegség jobban kering, és ez közvetve ő is könnyebben hal bele. Másrészt ha neki szüksége van orvosi ellátásra (egyszerű kivizsgálástól a rutinműtéten át a daganatszűrésig bármire), akkor az halasztva vagy hosszabb sorban történik meg, mert az egészségügyi ellátó személyzet egy komoly része a covid-osztályon kezeli a covidosokat, akik nagyrészt oltatlanok. Harmadrészt be kell vezetni egy csomó korlátozást (hogy a kórházakat ne bénítsák meg még jobban a covid-betegek), és ez már őt is érinti.
25-ös!
Nem mondják egyöntetűen, valaki azt mondja, hogy azon az osztályon, ahol ő dolgozik, szinte mindenki oltott.
Miért kering jobban a betegség?
Ez nagyon érdekel, hogy mire alapozod.
Itt említem meg, hogy vannak olyan szakvélemények, melyek szerint az oltás hatására mutálódik a vírus.
[ma 17:46]: "Nem mondják egyöntetűen, valaki azt mondja, hogy azon az osztályon, ahol ő dolgozik, szinte mindenki oltott."
- Akit én láttam-hallottam, egy kivétellel mind ezt mondta. A médiában, a közösségi oldalakon és a személyes ismeretségben is. (Egyetlen gyógytornászt láttam egy videón, aki egy gődényista tüntetésen elmesélte az ellenkezőjét, közben olyanokat mondott, hogy neki a lélegeztetőn levő oltottak a szemüket rebegtetve üzentek neki. A videó nézése közben mellettem ülő (és előtte covid-osztályon hónapokat güriző) orvos azt mondta, hogy hülyeséget beszél a gődényista csaj, mert akit lélegeztetőre tesznek, azt előtte elaltatják, és utána nem üzen a szemét rebegtetve semmit. A gődényista csaj hazudott vagy haluzott.)
"Miért kering jobban a betegség?"
- Erősebb tünetek mellett (ami az oltatlansággal jár) több a torok- és orrváladék, amik rogyásig vannak vírussal. Ezért.
"Itt említem meg, hogy vannak olyan szakvélemények, melyek szerint az oltás hatására mutálódik a vírus."
- Hülyeség. Az oltás hatására nem mutálódik semmi. A vírus mindenképpen mutálódik, az oltás abba szól bele, hogy mely mutációk terjednek el jobban, melyek kevésbé. Ezt a természetes immunitás (oltás nélküli fertőződés) is produkálja, csak közben sokkal több halottal. Valószínűleg félreértetted a szakvéleményt. Vagy már az is félreértette a szakvéleményt, aki ezt neked elmesélte. De nyugodtan linkelheted a cikket a pubmed-ről vagy a medrxiv-ról, ami szerint az oltás hatására mutálódik a vírus.
27-es!
Az én személyes ismerőseim között is több eü dolgozó van, ők azt mondják, hogy sok az oltott.
A feleségem be van oltva, most covidos, napok óta rosszul van, ő terjeszti a vírust, én nem vagyok beoltva, jól vagyok, nem terjeszten a vírust.
Pár hete a családban szintén egy háztartásban élőkkel volt az a helyzet, hogy egyikük oltott, másik nem, ugyanolyan rosszul voltak 3hétig, teljesen azonos tünetekkel és súlyossággal.
A Gődényisták, vagy más elvakultak (mindkét oldalon) sokszor hülyeségeket beszélnek, vagy a másik oldal kiforgatja a szavaikat, nem szabad ezeket kiemelni.
A vírusok mutálódnak az oltások hatására.
[ma 20:26]: A személyes sztorikat persze nem lehet összemérni.
"A vírusok mutálódnak az oltások hatására."
- Vannak orvosi szaklapok, tudományos kézirat-adattárak, orvosoknál pubmed, medrxviv, érdeklődve várom, mi írna erről. Merthogy amennyire én tudom, a vírustörzsek mutációja zajlik, mindegy, hogy oltunk vagy nem. Az oltások vagy a fertőzésen való természetes átesés abban játszik (valamekkora) szerepet, hogy mely mutációk terjednek el, melyek nem. Nem állítom, hogy virológiailag naprakész vagyok, de ha rám akarsz cáfolni, akkor, lécci: pubmed, medrxiv, és ne csak megismételd, amit az előbb is mondtál.
24: Amiket felsoroltam, mind életmentő beavatkozások.
Ha nem kapják meg, napok alatt meghalnak.
Részben ezek miatt ugrott meg a halálozás 2020 végén, mert senki nem kapott ellátást a vírusra hivatkozva.
Most csak az oltatlanok nem kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!