Csütörtökön szokatlan időpontban, 15 órakor lesz a kormányinfo. Mit fognak bejelenteni?
Figyelt kérdés
Részleges lockdown? Online oktatás? Vagy akár teljes lezárás?2021. nov. 17. 18:58
11/23 anonim válasza:
10-es Ne reménykedj
Max ha vesztenek jövőre akkor
12/23 anonim válasza:
Kérdező
A kormányinfó a kormány ülése után szokott lenni, amikor van miről beszámolni. Nem olyan szokatlan időpont a csütörtök 3 óra. Október 21-én és 28-án volt kormányinfó, csütörtökön, csak most délután lesz.
13/23 anonim válasza:
Addig hátha meg tudják dumálni Karácsonnyal, hogy folyamatos blamái miatt mondjon le
14/23 anonim válasza:
Rendezvényeket remélem, nem tiltják be.
15/23 anonim válasza:
Az "Utolsó vacsora" helyszínét, időpontját és ülésrendjét!
16/23 anonim válasza:
Remélem, hogy bejelentik az online oktatást, persze mellé legyenek korlátozások is, de ne teljes lockdown, az nem kell.
18/23 anonim válasza:
Örök élet, ingyen sör és mindenki kap egy ingyen mozijegyet az elkurtukra
19/23 anonim válasza:
Először is bocsánatot kéne kérnie a kormánynak, hogy letolt gatyával várta a 4. hullámot.
Nagyon remélem, hogy az oltottakat békén hagyják. Azért adattam be a 3. oltást is, hogy végre nagyjából normális életem legyen.
20/23 anonim válasza:
És az lett 19-es? Ápoló vagyok, és én nem érzem azt, hogy normális életem lenne, mióta bejött a covid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!