Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet tenni, ha egy...

Mit lehet tenni, ha egy gyermekotthonban gyerekkínzás folyik, de az otthon vezetője Orbán haverja?

Figyelt kérdés

Tehát pl. ha a gyerekotthonban történik egy lopás karácsony előtt, akkor karácsonykor kollektív büntetésként egyetlen gyerek sem kap ételt két napig? (Sajnos megtörtént eset.)

Kihez lehet fordulni ilyenkor, mikor az amúgy is szülők nélkül felnövő gyerekeket még kínozzák is?

2021. nov. 16. 23:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

De komoly, hogy erről más is hallott😱😱😱

Ez tavaly karácsonykor volt Teremiben igaz? Az unokatesóm osztálytársa lakik abban az otthonban, borzalmas az egész. Itt nem BCs-vel van a gond, hanem az otthon éltem álló szadista gyerekkínzó öreglánnyal.

2021. nov. 21. 20:46
 22/24 anonim ***** válasza:

*az otthon élén álló

Autocorrect, bocsi.

2021. nov. 21. 20:50
 23/24 anonim ***** válasza:
Úristen, most találtam rá erre😱😱😱😱😱 Böjte egyik otthonában nőt fel a párom, hasonló helyzet volt ott is. El kéne venni a gyerekeket attól a beteg bandától.
2022. márc. 22. 22:23
 24/24 anonim ***** válasza:

a lopást valahogy "értékelni kell", vagyis egy ilyen helyen a példa statuálás az egész csoporttal, ha nem vállalja fel senki logikus, még ha az éheztetés ennek eszközeként azért elég meglepő kisgyermekeken, mert ilyesmihez kivitelezéséhez olyan ember kell, aki nem való kisgyermekek közé.

viszont ez a kínzás dolog...

ezt a részét nem értem, így ezt ki kellene fejtened.

de figyi.

ha ilyesmi tényleg történik valahol, hogy ott vannak apátlan anyátlan kisgyerekek, kiszolgáltatva beteg állatoknak, szólok pár haveromnak, apáknak, aztán odamegyünk egyik nap és leverjük majd lefenyítjük őket ha ezt bizonyítod nekem, hogy tényleg ilyesmi történik.

2022. márc. 22. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!