Karácsony Gergely miért vonult ki sértődötten a sajtótájékoztatóról?
Figyelt kérdés
Pedig most tisztázhatta volna magát, ehelyett megint ködösített és mellébeszélt: [link] 2021. nov. 16. 19:48
11/15 anonim válasza:
#10: Az a "szaros épület" milliárdokat ér és műemléki védelem alatt áll.
12/15 anonim válasza:
Ő legalább kiállt. Viktor csak az alákérdezőkkel mer leülni.
13/15 anonim válasza:
#11 Értem, és? Nem is adják el, már rég elvetették az ötletet mire a fideszes média előjött ezzel a sztorival. És ha eladnák, akkor mi lenne? Milliárdokat ér, leírtam korábban is hogy legalább lenne pénze a városnak, ha már a fidesz visszatartja a kifizetéseket.
15/15 anonim válasza:
14: évente egyszer? Szuper. Ezzel le is tudta a dolgot?
Egyébként olyan interjúra gondoltam, ahol egy kérdezővel ül le pl. fél órára, aki többször is vissza tud kérdezni, ha el akar kenni egy témát. Sok kérdezőnél hamar továbbadják a mikrofont, ki lehet térni a kényes kérdések elől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!