Kicsoda Rácz Zsófia, hogy ilyen fiatalon diploma nélkül már helyettes államtitkár lett, mit tud ő amit én nem?
Figyelt kérdés
Igen lehet savanyú a szőlő, de szerintem minden embernek akinek van igazság érzete felháborít... igen két diplomám van, jól dolgozom, előadásokat fórumokat tartottam de semmi előre lépés még egy osztályvezetói kinevezést sem kaptam, csak egy egyszerű ügyintéző vagyok egy kormányhivatalban, nettó 240 ezer forintért
2021. nov. 14. 20:06
21/21 anonim válasza:
14: Jobboldaliként írom, hogy aki el is hiszi magáról, hogy államtitkárként (neki) nem kell diploma, az nekem hiteltelen (tekintsünk el attól, mit írtak a törvénybe).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!