Kicsoda Rácz Zsófia, hogy ilyen fiatalon diploma nélkül már helyettes államtitkár lett, mit tud ő amit én nem?
Igen lehet savanyú a szőlő, de szerintem minden embernek akinek van igazság érzete felháborít... igen két diplomám van, jól dolgozom, előadásokat fórumokat tartottam de semmi előre lépés még egy osztályvezetói kinevezést sem kaptam, csak egy egyszerű ügyintéző vagyok egy kormányhivatalban, nettó 240 ezer forintért
"Az államtitkársághoz jelenleg nem kell diplomával rendelkezni."
Miatta módosított a fidesz egyoldalúan szabályozást, kellett ahhoz, személyre szabott törvények, közbeszerzések.
fideszmafia
"Hazugság, hogy nincsen diplomája"
Miért lenne hazugság, rothadó narancslével agymosottkám?
A kormány honlapja szerint 2016-ban kezdte az ÁJK-t, ami 5 év. Idén tavasszal diplomázhatott volna, de azt csak körbekürtölte volna a kormánypropagandában, ha ez sikerül és nincsenek erről hírek.
Februárban úgy fogalmazott egy beszélgetésen, hogy "mindenképpen megszerzi a jogi diplomát" és "a munkájához nem kell szakmai végzettség, és az, hogy nincs meg még a diplomája, nem is hátráltatja őt".
Fingom nincs ki az a Hajnal Miklós és hogy az ő végzettsége miért számít bármit is.
Nem tartod kicsit szánalmasnak magadat, amikor csípőből hazudozva próbálod ilyen görcsösen védeni a mundér becsületét, te fake news gyáros? :DD
"Már csak azért is kérdem, mert ő nem csak egy szimpla helyettes államtitkár, hanem az én városom főpolgármestere."
Akkor elég hülye kérdést tettél fel, mert politikus az lesz, akit megválasztanak, semmilyen szakmai, vagy nyelvi előírás nem kell hozzá, maximum beszámíthatóság.
Ezzel szemben az államtitkárokat nem választják, hanem minimum követelményeken és munkáltatói elvárásokon keresztül felvételeztetik. Zsófika esetében elvárások nem voltak, a minimum követelményeket meg megszüntették a kedvéért.
De te csak fetrengj a hülyeség mocsarában.
"Akkor elég hülye kérdést tettél fel, mert politikus az lesz, akit megválasztanak, semmilyen szakmai, vagy nyelvi előírás nem kell hozzá, maximum beszámíthatóság."
Attól még igaza volt a válaszolónak, mert hiába fogod rá, hogy a politikust megválasszák, de a felelőssége nagyobb, mint egy helyettes államtitkáré, és több kárt is tud okozni.
Nem tudtuk meg, hogy mi a kérdező két diplomája.
Lehet, hogy egy fél Eltés jogi diploma többet ér, mint két vidéki büfészak elvégzése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!