Ezt a dalt miért nem játsszák a közrádióban?
2021. nov. 14. 12:16
1/7 anonim válasza:
Hát sem a stílus, sem a színvonal nem teszi lehetővé.
2/7 anonim válasza:
Még mielőtt megnyitottam van valahogy megéreztem, hogy ez a zeneszám lesz az 😂🤣
3/7 anonim válasza:
Mert egy kicsit trágár így ebben a formában nem jelenhet meg a közrádióban...
Szerintem kezdetnek megtenné ez a finomabb hangvételű dal is:
5/7 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy ha valaki ugyanezt négerekkel letolná a youtube-on 1 napon belül letiltanák még az IP címét is!
6/7 anonim válasza:
Mi eerre a kérdésre érdemi választ adni nem tudunk, ha valami nem tetszik, Béli Ádám programigazgatóhoz lehet fordulni.
7/7 anonim válasza:
A proli himnusz NÉLKÜLED helyett jobb lenne ezt játszani. Nem, nem vagyok hazáruló, fontos nekem a határon túli magyarság és Nagymagyarország, de a képmutató GECESZ-hez ez a dal jobban illik. Mivel folyamatosan Gyurcsánnyal foglalkozik, lehet szerelmes belé és arról álmodik, ami a dalban szerepel, csak Feri heteró. Emiatt frusztrált és osztja a melegeket. Inkább a magyarságért tenne és kevesebbet lopna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!