A magyarok jelentős része miért csak Orbán Viktorban és a Fideszben tud gondolkodni?
Nagyon sok olyan embertől hallottam dicsérni Orbánt, akinek semmi anyagi vagy egyéb haszna nem származott a Fidesz kormányból, mondhatni máról-holnapra tengődik nem éppen úri körülmények között, mégis azt állítja, hogy a Fidesz mennyire jó neki.
Nem értem az ilyen embereket, mert azoknál megértem, akiknek valami hasznuk is származik belőle, de a legcsóróbbak között is rengeteg a fideszes. Ez valahol logikával ellentétes szerintem, mert az lenne a logikus, ha azok lázadoznának ellene leginkább, akik most rosszul élnek, agy tévedek?
Barki barmit mond...
A magyar egy balkani primitiv nep. Nezzetek csak meg az atlagmagyart: öltözni nem tud, nyelveket nem tud, el van hizva. Egy szoval undorito.
Ilyenektol varjuk azt h majd proaktiv modon a változás elebe leb, dehogy. Orban jol latja ezt. Direkt tarja feken a fizeteseket, eleg jol ismeri a tarsadalmat, tudja h az atlagmagyar elvan a jo kis full unalmas eletevel, kelet-europai fizetesevel, ezen kivul meg engedi h mindenki elje az életet ugy ahogy van. Sztem nem kell ebbe sokkat belelatni. Aki 8 osztalyt el nem vegzett, nem fog atszavazni, ahhoz azert mar komolyabb vilaglatas kell, de mondjuk a boltokban az arakat a hulye is eszreveszi.
20: MZP kevesebb migránst fog beengedni, mint eddig Orbán évente!!!
Azért, mert nem tudsz arról, attól függetlenül Orbán-Rogán horda ezrével importálja a csavargókat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!