Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok jelentős része...

A magyarok jelentős része miért csak Orbán Viktorban és a Fideszben tud gondolkodni?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan embertől hallottam dicsérni Orbánt, akinek semmi anyagi vagy egyéb haszna nem származott a Fidesz kormányból, mondhatni máról-holnapra tengődik nem éppen úri körülmények között, mégis azt állítja, hogy a Fidesz mennyire jó neki.

Nem értem az ilyen embereket, mert azoknál megértem, akiknek valami hasznuk is származik belőle, de a legcsóróbbak között is rengeteg a fideszes. Ez valahol logikával ellentétes szerintem, mert az lenne a logikus, ha azok lázadoznának ellene leginkább, akik most rosszul élnek, agy tévedek?

2021. nov. 13. 07:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
41%
Ez a 'rossz' Fidesz meg mindig fenyevekkel jobb mint ami a baloldali kormanyzas alatt volt.
2021. nov. 13. 08:01
 2/24 A kérdező kommentje:
#1 Ez a te véleményed, de sokan nem így gondolják hidd el..
2021. nov. 13. 08:02
 3/24 anonim ***** válasza:
45%
2-es ... nem csak sima velemeny ... sokkal inkabb tapasztalat.
2021. nov. 13. 08:06
 4/24 anonim ***** válasza:
49%
Mert az emberek azt hiszik, hogy a "kormányzás" az valami hűha, de nagy dolog, pedig egy segédházmester is képes rá. Mint ahogy azt a nemzetközi és hazai politikában is láttuk már, sőt átéljük..
2021. nov. 13. 08:32
 5/24 anonim ***** válasza:
64%
Mert egy begyöpösödött gondolkodású társadalom lett ez a nép. Ha valaki változást akar/idéz elő, akkor az "csak rossz lehet, vagy egyből ba*tatni kell" sokak szerint (népi trollkodás), ezért csak Traktorovics Viktorovics de Viktortában tudnak gondolkodni.
2021. nov. 13. 08:50
 6/24 anonim ***** válasza:
53%
Kezdjük azzal, hogy Magyarország gazdasági értelemben nem Svájc. Egyebek mellett az Apró-Gyurcsány családhoz hasonló (akiket gondolom pont támogatsz) , aljas komcsi bagázs az okozója, akik 1945 óta számtalan alkalommal, szisztematikusan el és kiárusították hazánkat. Ha ezek hatalomra kerülnek újra ez lesz. Na ezért gondolkodik az emberek nagy része A Fideszben.
2021. nov. 13. 08:53
 7/24 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen egyetértek a 6-ossal. Úgy érezném, elárulnám a nagyszüleimet és az ő generácijukat, ha az MZP/GYF-DK vonalra szavaznék. Más meg nincs. Amúgy vannak olyan dolgai a kormánynak, amikkel egyetértek, főleg a külpolitikában. A belpolitikájukkal már sokkal elégedetlenebb vagyok, de úgy gondolom, az MZP/GYF-DK vonal még rosszabbul csinálná.
2021. nov. 13. 08:59
 8/24 anonim ***** válasza:
33%
#1 és azt hittem 2010 ben aztán kiderült hogy van gyurcsánynál lejjebb: a magát (most épp) jobboldali, nemzethy-nek hirdető, felcsúti KISZ titkár, és KISZ/MSZMP funkcionárius elvtársai.
2021. nov. 13. 09:13
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Én Fidesz-DK koalíciós kormányban gondolkodok Viktor és Ferenc közös vezetésével.
2021. nov. 13. 09:17
 10/24 anonim ***** válasza:
51%

Azért, mert nincs alternatíva.

Toroczkaiék pártja még nem nőtt fel a feladathoz.

Márki Zayt és a moslék koalíciót ne is említsük.Egy liberális, bevándorlóbarát, lmbts jelölt.Benne Gyurcsánnyal és pártjával.Komolyan, ezekre váltsuk le?

2021. nov. 13. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!