Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok jelentős része...

A magyarok jelentős része miért csak Orbán Viktorban és a Fideszben tud gondolkodni?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan embertől hallottam dicsérni Orbánt, akinek semmi anyagi vagy egyéb haszna nem származott a Fidesz kormányból, mondhatni máról-holnapra tengődik nem éppen úri körülmények között, mégis azt állítja, hogy a Fidesz mennyire jó neki.

Nem értem az ilyen embereket, mert azoknál megértem, akiknek valami hasznuk is származik belőle, de a legcsóróbbak között is rengeteg a fideszes. Ez valahol logikával ellentétes szerintem, mert az lenne a logikus, ha azok lázadoznának ellene leginkább, akik most rosszul élnek, agy tévedek?

2021. nov. 13. 07:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%

Ha valaki a társadalmi ranglétra alján van, az valószínűleg ott is marad, hiába hívják máshogy a miniszterelnököt. Ezt nálad bölcsebb ismerőseid is tudják. Amit pedig még nem fogtál fel, hogy a munkahelyteremtés, a célzott áfacsökkentések és a rezsicsökkentés továbbá a miminálbér emelése leginkább ezen a rétegen segített, így drasztikusan visszaesett a szegénység Magyarországon 2010 óta, és ezt ők érzékelik.

" míg 2010-ben, a második Orbán-kormány hivatalba lépésekor az Európai Unió statisztikai hivatalának adatsorai szerint a mélyszegénységben élők aránya 23,4 százalék – azaz az egyik legrosszabb volt az unióban –,

ADDIG EZ AZ ADAT MÁRA 8,7 SZÁZALÉKRA CSÖKKENT, AMIVEL MAGYARORSZÁG A LEGJOBB 10 ORSZÁG KÖZÉ KERÜLT."

[link]

2021. nov. 13. 10:00
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

7-es: Az Orbán nemzetárulása tény!!!

Amit az Összefogásról hablatyolsz, az meg csak feltételezés, aminek semmi alapja nincs!!!

2021. nov. 13. 10:22
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Mert nincs más alternatíva, ami hiteles lenne!
2021. nov. 13. 10:45
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező

Én fidesz szavazó vagyok, de soha nem azért szavaztam a fideszre mert azt gondolnám, hogy csakis ők tudnának kormányozni, vagy hogy ne lehetne más kormánya az országnak.

Tényszerűen, az életemben megtapasztaltak és az ismert gazdasági adatok alapján - hidd el, 15 éve kommentelek több helyen is, nagyon alaposan utánanézek mindig a valódi adatoknak és nem csak "érzem" hogy mi van - TUDOM, hogy jelenleg nincs más alternatíva, mint a fidesz-kdnp kormányzása.

Nem tökéletes a fidesz, nem hibátlan és messze nem az minden képviselőjük, politikusuk. Azonban messze a legjobbak azok között akik ma pályáznak a képviselői helyekre, az ország vagy az önkormányzatok vezetésére.

Ráadásul mivel összeállt az ellenzéki csapat egy 6 párti koalícióba, aminek legnagyobb pártja és így meghatározó ereje a dk, a második legnagyobb pedig a dk-t mindenben kritika nélkül támogató Jakab vezette ballik, így még csak gondolkodni se kell azon mi lenne ha egy olyan párt kerülne kormányra aki még nem volt és nem mutatta meg mit tenne ha hatalomhoz jut. Mivel összeálltak ezekkel, így ők is ugyanazt tennék kormányon, amit már láthattunk 1994-1998 és 2002-2010 között, vagy amit éppen most láthatsz Budapesten.

Mutyi, korrupció, a pénzek eltüntetése, másra mutogatás ahelyett hogy a város érdekében dolgoznának, nem fejlődés hanem visszafejlődés, leépülés van, és eladnának mindent amihez csak érnek.

Nincs senki aki csak el tudná hitetni az emberekkel, hogy nem csinálná bizonyosan rosszabbul, mint a jelenlegi kormány. Nem jobban, csak nem rosszabbul.

Még egy gyurcsány korszak nem kell!

2021. nov. 13. 11:24
 15/24 anonim ***** válasza:

14: "Még egy gyurcsány korszak nem kell!"

Kiscsávó, ne szarj be, MZP lesz, és nem Gyurcsány, és nem Orbán!

"TUDOM, hogy jelenleg nincs más alternatíva, mint a fidesz-kdnp kormányzása."

Piszokul rosszul tudod!!!

Ilyen tudatlanul inkább kérdezned kellene, nem kinyilatkoztatni!

2021. nov. 13. 21:12
 16/24 anonim ***** válasza:
59%

15.

MZP csak egy kirakatember.

Gyurcsány pártja a legerősebb,legnagyobb a moslékban.

2021. nov. 13. 21:16
 17/24 Senior Séf ***** válasza:
57%
Az ember úgy van bedrótozva, hogy amit sokszor hall, azt fogadja el igazságnak. Ma majd' minden tévécsatorna, majd' minden újság Orbán kezében van, és dől belőlük a saját nagyságát istenítő propaganda, meg az ellenzék gyalázása. A nép nagy része ezt hallja egész nap.
2021. nov. 14. 16:16
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Attól, mert Orbán azt énekelteti a bérdalnokokkal, hogy ő milyen rendes ember és milyen jó az országnak, attól az még szemenszedett hazugság!!!
2021. nov. 14. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

Aki azt irja h nincs mas alternativa, mint Orban az most nekunk vagy sajat maganak hazudik. Mindig is vab mas alternativa, nem kell bedolni a Fidesznek.

En budapestikent mondom hogy ez egy elhetetlen orszag. Kb ha rendes munkád van, nem nagyin jutsz elorebb az etben, hiszen ilyen fizetesek mellett nehez felrerakni. Ha nem vagy fiatal, nincs gyereked, 0 tamogatast kapsz ami röhej.

MZP es az osszefogas igen is alternativa. Aki azert szavaz a Fideszre h ne sertse meg a bagyszukeit hat no comment :D Gondolj arra, hogy ok nem sokara neg fognak halni, es a te jovod a tet. Ne legyel mar ennyire dobteskeptelen. Aprilisban mindenki vastag tollal szavazzon le MZP-re.

2021. nov. 15. 08:35
 20/24 anonim ***** válasza:

19

MZP?

Aki bevándorlókat,_ziházasságot akar meg teljes EU behódolást?

Mitől lenne jó az országnak ez?

És miért kellene az egyedülállókat, szingliket támogatni?

2021. nov. 15. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!