Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden idők legnagyobb nyugdíj...

Minden idők legnagyobb nyugdíjprémiumot osszák. Mi a véleményed?

Figyelt kérdés
A baloldal miért nem csinált ilyet?
2021. nov. 12. 16:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
24%
Remélem jövőre is ezt elmondhatjuk.
2021. nov. 12. 16:46
 12/36 anonim ***** válasza:
66%
Csak szolok hogy magyarorazagon a rendszervaltas ota a baloldal alatt volt kizarolag 13. havi nyugdij es 11 eve nem sikerul visszahozmi.
2021. nov. 12. 16:49
 13/36 anonim ***** válasza:
72%
Nyilván a gazdaság teljesítményétől függ minden ha van rá lehetőség lehet adni.
2021. nov. 12. 16:52
 14/36 anonim ***** válasza:
62%

Szegény szegény kérdező. Ennyi hibás szóismerettel hogyan bírs zélni ebben a bonyolult világban?

Prémium? Miféle? Prémiumot az átlagostól eltérő teljesítményért osztanak, ez a fogalom ezt takarja. Nyugdíjban? Ott nem lehetséges prémium, z egy biztosítási forma, fizetek egy életen át előre, aztán egy ponttól kezdve visszakapom. Ha szerencsém van, többet mint fizettem, ha hamarabb meghalok, sokkal kevesebbet, mint fizettem. Ja, arra gondolsz, amit most osztogatnak annak reményében, hogy benyalom a korrupciós alamizsnát és jövőre fizetek nekik egy szavazattal? Meg vagy te huzatva? Miért fizessen az ember a rablónak? Azt lecsukni kell.

Ja a baloldal? Az nem fog prémiumnak nevezett alamizsnát osztani. Az normális fizetést csinál, normális nyugdíjrendszert hoz létre. Vigyázat, ebben a fogalomzavaros világban a "hoz létre" nem varázspálca. Nincs csettintés és kész. Munka van, és annak eredménye.

2021. nov. 12. 17:04
 15/36 anonim ***** válasza:
59%
Undorító mocskos szavazatvásárlás. Aljas Fidesz.
2021. nov. 12. 17:36
 16/36 anonim ***** válasza:
34%
A nyugdíjprémiumot pont azok a mocskos baloldali kormányok vezették be...valami csoda folytán a Fidesz nem törölte el, ez ugyanis nem ajándék, ez TÖRVÉNY SZERINT JÁR!
2021. nov. 12. 17:46
 17/36 mindentudó99 ***** válasza:
18%
Szemét Orbán. Mehettem hűtőt meg gáztűzhelyet venni anyáméknak. De aljas oda lett a délelőttöm
2021. nov. 12. 18:39
 18/36 anonim ***** válasza:
67%

Nyóc.

Tedd már mellé az inflációs adatokat is.

2021. nov. 12. 20:11
 19/36 anonim ***** válasza:
69%

Ez egy 2009-es törvény végrehajtása, mi köze a választáshoz?

Bajnai meg könnyen beígérte, mert a láthatáron sem volt 3,5%-os növekedés.

Tegnap kaptam meg, 132ezer lett a vége, szétosztottam a két kisebbik gyerekem közt.

Minthogy vannak, ezért nekem még vagy 60 évig személyesen is van közöm a jövőhöz.

Az ilyen gyerektelen, töketlen kis pötsöknek meg szavazni se volna szabad.

Akkor volt normális választójog, amikor a 21 év feletti, katona viselt, két gyerekes férfiak szavaztak

Nem ilyen páva jobbágyok.

2021. nov. 14. 17:32
 20/36 anonim ***** válasza:
38%
Így lehet szavazatokat nyerni. Mit kell ezen meglepődni?
2021. nov. 15. 05:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!