Egyik barátom szerint Orbán "most nyerte meg a választásokat a nyugdíjprémiummal". Ez lehet igaz? Mert nagyon szeretném már ha leváltanák, vagy legalább a kétharmadtól elesne! Mi a véleményetek, nyugtassatok meg! Amúgy a barátom sem fideszes...
Minden egyes intézkedésre ezt mondják, valójában két tényező fog szerepet játszani:
1. az Orbán kormány jól csinálja - az ellenzék meg korábban nagyon rosszul csinálta az ország gazdaságának irányítását.
2. mennyien felejtették el hogy milyen rossz volt az élet az országban a devizaválságkor a ballibeknek köszönhetően és mennyien ülnek most fel ugyanannak a ballib propagandának, amiről gyurcsány maga mondta el az őszödi beszédében, hogy hazudtak reggel, éjjel meg este és trükkök százaival nyerték meg a választást. Mert most pontosan ugyanúgy kampányolnak, mint akkor. Bár az alapjövedelem még nem volt téma, az új, a segélynek új nevet találtak ki. Az viszont akkor is kampánytémájuk volt.
2-es jól meg mondta!
amúgy ezért vagy ennyire zaklatott? akkor huzz el ebből a tetves országból! ha nem tetszik nem kell eltűrni!
csak hogy el essen a két harmadtól fu ennél szánalmasabb gyökerebb dolgot rég hallottam!
nem nem vagyok orbán párti! de ez akkor is nagyon gáz! de inkább orbán mint gyurcsány mert annp ő nagyon elqurta ahogy az öszödi beszédén elmondta!
az a baj hogy az ország lakói emlékeznek mindenre amíg gyurcsány az ellenzék addig orvbán marad a trónon örökre! nem a nyugdíj prémium hanem az hogy mindenki beállt gyurcsány mögé és ő lett a góré!
Ez egy 2009-es törvényi kötelezettség.
Akkor könnyen fogadták el mert szó se volt növekedésről, főleg nem ekkoràról.
És ez még csak a kisebbik része a hitelből finanszírozott jóléti osztogatásnak. (Kádár csettintene).
Megjegyzem szerintem ez most kevés lesz. Az infláció több szavazatot visz mint amennyit a célzott osztogatás hoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!