Kire szavazhatnek jobboldaliként, ha csalódtam a Fideszben?
Figyelt kérdés
Eddig folyamatosan azt hangoztatták, hogy jobboldaliak és utálják a baloldalt. Én nem utálok senkit, viszont alapvetően a jobboldallal értek egyet, illetve a szabad piacgazdaságot támogatom. Most viszont durván beavatkoztak a piacba ezzel, hogy államilag szabályozzák az üzemanyag árát. Ez még eg, valoldali lépésnek is meredek lenne, inkább kommunistának nevezném.
Kire szavazhatnék jobboldaliként, aki a piacgazdaságot részesíti előnyben?
2021. nov. 11. 23:59
21/26 anonim válasza:
Aki MZP-re szavaz,az a baloldali listára szavaz. Ami nyilván az sem jó.
22/26 anonim válasza:
Ha ennyire piacpárti vagy, a "Le az adók 75%-ával" nevű (sajnos nem túl jelentős) párt áll a legközelebb hozzád. Ha nem akarsz mikropártra szavazni, a Mi Hazánk Mozgalmat tudom javasolni, ők ígérnek még szabadpiacot és adócsökkentést.
23/26 anonim válasza:
@22 Olyan szempontból is jó, hogy ez libertáriusok (olyan nácik, akik szeretnek füvezni) meg sima nácik közötti választás.
25/26 anonim válasza:
Nem keresek senkit, simán csak büntetésképpen átszavazok az ellenzékre, pedig gyűlőlőm öket. Mert mostmár túrhetetlen amít az Orbánék csinálnak.
26/26 anonim válasza:
nincs olyan, hogy jobboldal. előbb ezt kellene megértened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!