Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pontosan melyik szanatóriumban...

Pontosan melyik szanatóriumban kezelték és mivel dr. Orbán Viktor Mihályt, amikor legutóbb elvesztette az országgyűlési választást?

Figyelt kérdés
Az állandó nyelvöltögetései a gyógyszerek hatására alakulhattak ki vajon?

2021. nov. 11. 16:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
amúgy ha tényleg szanatóriumban kezelték, az se kéne szégyelnie, másokat is kezelnek ott
2021. nov. 11. 21:38
 12/31 anonim ***** válasza:
Ez komoly bizonyíték volt.
2021. nov. 11. 22:14
 13/31 anonim ***** válasza:
76%
Grazott kezeltek, ezt csak a fideszes agyhalottak nem kepesek felfogni. Hogy egy skizofren van az orszag elen.
2021. nov. 12. 19:49
 14/31 anonim ***** válasza:
41%

13: ezt 20 év óta találta ki valaki, és 20 év alatt nem sikerült egy hangyányi bizonyítékot sem felmutatni. Azért ezt nem semmi.

És az elmúlt 20 évben hol kezelik? Hogy nem bukott le?

2021. nov. 12. 19:52
 15/31 anonim ***** válasza:
52%

Valami érdemleges esetleg a "becsszó" mellett? Mert a tied kevés, bocs.

Ez most így kb annyi, mintha én azt állítom, hogy anyud meg apud tesók voltak, azért lettél olyan, amilyen.

2021. nov. 12. 19:54
 16/31 A kérdező kommentje:
akkor dr Potrohos mért nem tisztázza ? előbb lehalna minden gyanú ha tisztavizet öntene a pohárba...de még erre se képes. Öltögetheti a nyelvét.... skizofrén, ezt legalább ő maga mondta magáról.
2021. nov. 12. 20:18
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
Nyilvan a Fideszes media nem veri nagydobra.. Tavaly hany cikk volt arrol, hogy Szajer lejaratta az egesz Fidesz es az egesz eszmerendszeruket az eresztény hobortjainak elve? :))
2021. nov. 12. 20:28
 18/31 anonim ***** válasza:
62%
Én kitalálom, hogy te reptoid vagy. Hogyan tisztázod magad? Aki állít valamit, annak kéne bizonyítani.
2021. nov. 12. 20:28
 19/31 A kérdező kommentje:

én nem is jelentkeztem ilyen közjogi szerepbe dila...

oké. hagyjuk, hogy volt-e gazban vagy sem. Vállaljon be Potrohos egy átfogó mentális vizsgálatot , de nem is csak ő hanem mindenki aki ilyen fontos tisztséget kíván betölteni. (az USA-ban is sokszor téma az elnökök mentális egészsége, egészségi állapota a kampányokban és sorra tisztázzák is) ezt kéne a Mini-szterelnök úrnak is.

2021. nov. 12. 20:51
 20/31 anonim ***** válasza:
60%
Hát azon a bolygón, ahol Biden elnök lehet, teljesen szükségtelen a többieknek bármiféle vizsgálat.
2021. nov. 12. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!