Miért szavaztok a Momentumra?
Nyilván a Momentumosoktól kérdezem.
(Hozzám ez a párt áll a legmesszebb,ezért is vagyok kíváncsi mit látnak benne az emberek)😊
Én elsősorban azért, mert ők tűnnek a legtisztességesebbnek a jelenlegi politikai palettán. Ezenkívül a jelenlegi kormánypárttal elégedetlen vagyok (nem voltam mindig az).
Az ellenzéken a baloldali pártokkal (DK, MSZP) nem szimpatizálok, szerintem ők sem tisztességesek, illetve Gyurcsányt ki kéne iktatniuk. Az LMP szimpatikus volt, de amióta kiléptek a fontosabb tagjaik, azóta nem igazán látok bennük alternatívát. A Párbeszéd olyan, mintha nem is lenne, a Jobbikot pedig egyelőre nem igazán tudom magamban hova tenni. A Mi Hazánknak nem tetszik az EU-ellenessége és a melegellenessége, de főképp az oltásellenessége. Az MKKP nem rossz még, sokan csak a viccet látják bennük, pedig remek társadalomkritikával szembesítik a jelenlegi politikusokat.
Ha a Mindenki Magyarországa Mozgalom párt lenne, akkor rájuk szavaznék.
Ők látták meg először és idézték elő MZP támogatását a második körben.
Ők spóroltak a Nolimpiával minden magyarnak több 100ezer forintot.
Ők buktatták meg a Zuglói korrupt mszp-s képviselőt.
Ezzel bizonyítva hogy a korrupciónak nincs színe.
Ők rögtön mertek lépni amikor Fegyőr kevés %-ot szerzett előválasztáson.
Katkának tisztáznia kell magát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!