Dehát a csipsz finom, én most faltam be egy zacskó sajtosat. :)
Kétszer oltottak, ennyire hajlandó voltam. Ez Május elején megtörtént.
Többet viszont fel nem veszek.
"Kétszer oltottak, ennyire hajlandó voltam. Ez Május elején megtörtént."
A vírust nem érdekli a durcizásod, meg hogy mire vagy hajlandó. Vizsgálatok azt mutatják, hogy 6 hónappal 2 oltás után az eredeti csúcs ötödére-tizedére zuhan az antitestszint, az meg egyénfüggő, hogy ez még felette marad-e az 50 egységnyi védettségi minimumnak.
Ideje lesz elkezdeni beszélni a kiadott védettségi igazolványok időhöz kötött lejáratozásáról, mert sajnos félő, hogy lesz jópár ilyen félhülye, mint te.
Mi az az opció hogy "Oltatlan vagyok, de ha keménykednek a szigorításokkal, akkor hajlandó leszek beotlani magam."?
Ha valaki csak amiatt oltatja be magát akkor az régen rossz. Márpedig az oltottak 70 százaléka azért oltatta be magát. Sajnos. Ezért nem oltatom be magam se ha egyik felemen pisztolyt tartanak a fejemhez, a másik felemen pedig az oltással állnak. Látszik hogy rá akarják kényszeríteni az embereket egy szerre amiről semmit nem tudunk és aminek beadását mindenki szabadon, maga kéne eldöntse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!