Amikor jott a mento ... mar a laksban belem nyomtak egy morfiumot, a masodikat a mentoautoban kaptam ... utana hordagyra tettek es toltak a mutobe, maris kaptam a harmadik es negyedik szurit, utana jott a kateter ... aztan felvittek az intenziv osztalyra es egymas utan szurkaltak mindenfelevel ... ejjel amikor felvisitott az engem ellenorzo muszer, jottek es megint belem szurtak valamit ... es ez igy ment napokon keresztul.
Persze nem covid miatt, de az eletemert kuzdottek.
Eszem agaban sem volt lazadozni, hogy ne szurkaljanak tele mint egy tűpárnát :)))
Nekem mindig ez jut eszembe az oltasokrol.
Egyik kategóriába sem tartozom.
Nem félek az oltóanyagtól és a vírusfertőzéstől sem. Ha a munkáltató hajthatatlan lesz, akkor nyugodtan nyomják belém azt a vackot. Leszarom ezt a járvány mizériát.
Szerintem az utolsó előtt kategóriába ez beleillik.
Nem érdekel, hogy ki oltott és ki nem, az érdekel, hogy hányan az oldal látogatói közül.
6#
Ha mindenképpen választani kell, akkor igen. Csak nem tartom szigoritásnak és ezért fejtettem ki a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!