2022-ben minden idők legnagyobb ellenzéki mozgósítása várható Orbán Viktor párttitkár leváltására?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 18:35
11/15 anonim válasza:
Nem szeretem orbánt de nem vagyok lelkes az összefogás politikájától sem. Ma még nem tudom eldönteni melyik a rosszabb de amiket ezek az állítólag tisztakezű kormányváltók nyilatkoznak az alapján egyre kevésbé szimpatikusak.
12/15 anonim válasza:
Ahogyan maga a FőDakota fogalmazna "pontosan":
"Nem, de talán, ha biztos. Vagy igen."
13/15 anonim válasza:
Igen, de elnézve az ellenzék teljesítményét az elmúlt 12 évben, ezt nem lesz nehéz felülmúlniuk.
14/15 A kérdező kommentje:
Azert azt se feledd, hogy 2018 ota zuhanorepulesben van Orbanek nepszerusege, aminek nem kedvez most a Covid sem. Illetve nem egyenkent indulnak a partok mint anno hanem koalicioban. En nagyon szoros eredmenyre szamitok.
2021. nov. 10. 22:02
15/15 anonim válasza:
Az ellenzéki média már 12 éve azt hajtogatja, hogy Orbán a végét járja..csak a valóság meg mást mutat. :D
Az viszont tény, hogy a mostani összefogás veszélyesebb a fideszre nézve. A kétharmadnak búcsút mondhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!