Várjátok már a lezárásokat/korlátozásokat?
Figyelt kérdés
Megint berobbant a korona, lehet lesz megint maszk, étterembezárás, éjszakai kijárási tilalom stb.2021. nov. 9. 17:25
2/9 anonim válasza:
komolyabb lezárás nem lesz
aki nem oltatott az az ő baja.
3/9 anonim válasza:
Eddig sem zavart, semmi nem változott az életemben.
4/9 anonim válasza:
Maszkot és távolságtartást el lehetne rendelni. Azzal tartozunk embertársainknak. De azon túl aki bújt aki nem megy az élet!
5/9 anonim válasza:
Nem is érint és nem is érdekel, mert úgyis csak a tanárokat, diákokat, vendéglátósokat, idegenforgalmisokat tudja megfertőzni, én meg egyik se vagyok.
6/9 anonim válasza:
Attól hogy be vagy oltva, elkaphatod és terjesztheted a vírust. Valamit előbb-utóbb muszáj lépniük, mert egyre több tanár betegedik meg, órák maradnak el. Én pont hogy az egyetemek esetében tartom a legvalószínűbbnek a digitális átállást, szerintem a döntést és a felelősséget átfogják hárítani az intézményekre.
7/9 anonim válasza:
Én azt várom, hogy az oltatlanokat kitiltsák mindenhonnan. Már készítem a pop cornt. 😁🍿
8/9 anonim válasza:
Nagyon várom őket. Viszont annak örülnék ha távoktatás lenne még egy pár félévig. Egyszóval erős korlátozások kellenének hosszútávon. Akkor már ízig vérig covid diplomám lehetne. Amúgy is jó lenne egy adag korlátozás, ideje lenne már bevezetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!