Koronavírus: elhunyt 152 beteg, több mint 11 ezer új fertőzöttet regisztráltak? Itt az ideje a komolyabb korlátozásoknak? Iskolazár stb
észrevettem hogy hogy 3 napi, de de se vagy figyelmes mert péntek 12 h és a mai reggel 8as zárás az NEM HÁROM NAP. nemdebár?
Az 2,5 nap
Hm?
Szerintem édeskevés az,hogy a tömegközlekedésen fel kell venni a maszkot és a kórházakba látogatási tilalom van.
Ha így megy tovább,szépen el kell rendelni a vesztegzárat.
Miből gondolod, hogy az online oktatás bevezetése a legjobb módszer a vírusterjedés megállítására?
A kérdésedhez hasonló témájú kérdések a mai napról:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
OFF: péntek 12-től hétfő 8-i az pontosan 68 óra, ami valóban nem teljes három nap, de nem is 2,5 nap. A három nap közelebb van a 68 órához, mint a 2,5 nap. :)
A kérdés, hogy megmeri-e lépni a kormány a szigorításokat.
Persze lehet az, hogy csak az "oltatlanok" lesznek szigorítva, viszont akkor meg ott a kockázat, hogy ha korlátozva vannak az oltatlanok, és mégis ennyire terjed a vírus, akkor az oltás mégsem olyan jó?
Az a baj tényleg úgy kísérleteznek az emberrel, mint egy próbababával, én kaptam 2 Pfeizert, és hánynom kell a gondolattól, hogy már dobálóznak a harmadik meg a negyedik vakcina lehetőségével, azt sem tudják mi hat, mennyi ideig, és mennyire, tényleg konkrétan lehet, hogy abban a hitben élnek az oltottak, hogy védve vannak, aztán közben meg elkapják, és bekerülnek a kórházba.
A kormány járványkezelési stratégiája egyébként vicc, nem kellett volna politikai kérdést csinálni belőle.
A másik meg, hogy szórták a kínai oltást, főleg az idősebbek részére, erre kiderült, hogy a felének nincsen semmi védettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!