Miért vannak fidesz bérkommentelők gyakorikerdesek.hu-n ? Szerintetek is ezzel elárulják a saját hazájukat?
Ha van ilyenre lehetőség akkor az engem is érdekelne, könnyű pénz lenne.
Amúgy szimplán csak trollok szerintem.
De ha van ilyen fizetett kommentelős dolog az érdekelne.
Honnan veszed hogy vannak itt fideszes bérkommentelők?
magadból indulsz ki talán és neked fizetnek hogy itt írd a propagandát?
#5 facebookon egyértelmű hogy tevékenykednek, állandóan dobálja fel a fidesz propagandista megafonosok bejegyzéseit, ott figyel a hirdetést feliratos sarkában, gyakran, hogy a fidesz fizeti.
Tele van az internet a fideszes propagandistákkal, putyin elvtársuktól megtanulták a leckét.
#6 nem azért lobbiznak hogy Magyarország kevesebb pénzt kapjon, hanem hogy A PÁRT kapjon kevesebbet ami ugye ellopja azt a pénzt.
"Szerintem azok árulják el a hazájukat, akik azért lobbiznak, hogy Magyarország kevesebb pénzt kapjon. És hát ez az ellenzék."
Akkor 2003-ban amikor a fideszes Áder János, Orbán Viktor javaslatára az EU parlamentben követelte az ország eu forrásainak megszüntetését Akkor még a néppártban lobbyzott, Orbán 2006-ban hogy az eu egy forintot se adjon az országnak.
Az hazaárulás volt? :D jaaaaa gondolom az nemzetyi érdek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!