Ez az oldal miért tűri meg az egyértelmű bérkommentelőket?
Figyelt kérdés
Van néhány olyan felhasználó (a hírhedt 2,5 csillagos és annak 3-4 társa) akik 0-24 óráig használják az oldalt megállás nélkül. Egy ember nem lehet ébren 0-24 óráig, tehát egyértelműen váltott műszakban melóznak a Fidelitas vagy mit tudom én milyen szervezet finanszírozásával.
Na most ez nem szabály ellenes? Benne van a szabályzatban, hogy egy account az egy személyhez tartozhat. Már pedig ha 0-24 óra minden pillanatában online és kommentel akkor elég sanszos, hogy nem egy személy használja. Itt már egy buktató a szabályrendszerben.
Az oldal miért tűri az egyértelmű szabálysértést? Miért nem tiltja ki ezeket a felhasználókat?
2021. aug. 7. 20:58
1/14 anonim válasza:
Szerintem a baloldaliakat finanszírozza Gyurka, mert akármit kommentelek ervekkel max 30%-ot kapok
2/14 A kérdező kommentje:
Te vagy az egyik.
2021. aug. 7. 21:02
3/14 anonim válasza:
Amiért az ilyen paranoiásokat is megtűrik mint te. :)
4/14 anonim válasza:
Van itt elég hülye, aki ingyen is az, nem kell fizetni senkinek.
5/14 anonim válasza:
Kezdésnek mert nem egyértelmű ez az egész, csak te kreáltál egy elképzelést saját magadnak.
6/14 anonim válasza:
Én bérkommentelő vagyok. 1000 komment és Mészáros Lőrinctől megkapom a Bugattit.
7/14 steven95 válasza:
Az szuper lenne ha ip/mac cím alapján engedné azonosítani a felhasználokat. Lehetne a kérdéseket is értékelni, de nem csak tetszik nem teszik opcióval s lenne egy globálos szűrű, amivel ki lehetne szűrni a nem kívánatos trollokat.
8/14 anonim válasza:
Amúgy ha van ilyen hogy bérkommentelés és valaki tényleg csinál ilyet, akkor légy szíves szóljon már! Azért fizetést kapni hogy szivatom a libsiket :DD hát ez álommeló.
9/14 anonim válasza:
Ez hülye teória. Emlékszem amíg még a százalék látszott valaki ugyanígy megvádolt egy 63%-ost, hogy ő állandóan itt írogat éjjel nappal és hipp hopp összejött legalább hat ember abban a kérdésben aki beírt, hogy ő is ellenzéki válaszokat ad és ugyanannyi százaléka van. A kérdező nyugodtan ellenőrizhette is a privát üzenet lehetőséggel, hogy mindenki külön felhasználó. Szóval ennyit erről a dologról, ostobaság. Nyilván fel lehet ugyanannak ismerni viszont a helyesírásáról vagy a nagyon jellegzetes stílusáról valakit de biztosan nem a pontjairól.
10/14 anonim válasza:
9-et folytatom. Az viszont igaz, hogy vannak folyamatos lesben várakozó bérkommentelő fideszesek most már, de külön acc-ról! Ezt onnan lehet felismerni, hogy ha felteszel egy kérdést mikor nincs nagyon forgalom de azonnal beömlik 5 vérfideszes válasz magasra pontozva egymást és nem válaszol senki ellenzéki vagy csak sokára egy-kettő! Ez nagyon vicces szokott lenni mert annyira lerí, hogy keményen dolgozó bérkommentelők izzadnak a kis pénzükért, de azért az is nyilvánvaló, hogy szívből-lélekből nyomják! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!