Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez az oldal miért tűri meg az...

Ez az oldal miért tűri meg az egyértelmű bérkommentelőket?

Figyelt kérdés

Van néhány olyan felhasználó (a hírhedt 2,5 csillagos és annak 3-4 társa) akik 0-24 óráig használják az oldalt megállás nélkül. Egy ember nem lehet ébren 0-24 óráig, tehát egyértelműen váltott műszakban melóznak a Fidelitas vagy mit tudom én milyen szervezet finanszírozásával.

Na most ez nem szabály ellenes? Benne van a szabályzatban, hogy egy account az egy személyhez tartozhat. Már pedig ha 0-24 óra minden pillanatában online és kommentel akkor elég sanszos, hogy nem egy személy használja. Itt már egy buktató a szabályrendszerben.

Az oldal miért tűri az egyértelmű szabálysértést? Miért nem tiltja ki ezeket a felhasználókat?

2021. aug. 7. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

10

Fú ez nagyon beteg konteó :D Te sem vagy normális ha ilyeneken agyalsz.

2021. aug. 7. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom, hogy kik itt a Fideszes bértrollok, de ha vannak, akkof elég gyenge munkát végeznek, ha nekem ez lenne a munkám (nem vállalnám el, csak elképzelés), olyan 50-100 ip-ből álló komment áradatot hoznék össze, hogy minden ellenzéki komment 0%-on lenne és el is süllyednének az én kommentjeim között...

"Az szuper lenne ha ip/mac cím alapján engedné azonosítani a felhasználokat."

Én meg örülök annak, hogy ez az egész anonyme, akinek ez nem tetszik, annak van lehetősége pl. facen kommentelni. Trollok szűrését pedig rá lehet bízni a moderátorokra, ők látnak mindent és korrekt módon teszik a dolgukat.

2021. aug. 7. 23:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen oldalaknak egy érdeke van, hogy sokan kattintsanak a reklámokra. Az emberek kiszórása nem érdekük. Nem érdekli az üzemeltetőt hogy ki mit miért mennyit kommentel, ingyen vagy pénzért. Moderáció csak azért van, hogy ne jelenhessen meg olyan komment amiért az oldal tulaját felelősségre lehet vonni.
2021. szept. 29. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, biztos valaki ezt a 100 fős közösséget akarja befojásolni bérkommentekkel, hogy a pártja 5-el több szavazatot kapjon... Youtuben, Facen még értelme is van, de itt abszolút semmi.
2021. szept. 29. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!