Ez az oldal miért tűri meg az egyértelmű bérkommentelőket?
Van néhány olyan felhasználó (a hírhedt 2,5 csillagos és annak 3-4 társa) akik 0-24 óráig használják az oldalt megállás nélkül. Egy ember nem lehet ébren 0-24 óráig, tehát egyértelműen váltott műszakban melóznak a Fidelitas vagy mit tudom én milyen szervezet finanszírozásával.
Na most ez nem szabály ellenes? Benne van a szabályzatban, hogy egy account az egy személyhez tartozhat. Már pedig ha 0-24 óra minden pillanatában online és kommentel akkor elég sanszos, hogy nem egy személy használja. Itt már egy buktató a szabályrendszerben.
Az oldal miért tűri az egyértelmű szabálysértést? Miért nem tiltja ki ezeket a felhasználókat?
10
Fú ez nagyon beteg konteó :D Te sem vagy normális ha ilyeneken agyalsz.
Nem tudom, hogy kik itt a Fideszes bértrollok, de ha vannak, akkof elég gyenge munkát végeznek, ha nekem ez lenne a munkám (nem vállalnám el, csak elképzelés), olyan 50-100 ip-ből álló komment áradatot hoznék össze, hogy minden ellenzéki komment 0%-on lenne és el is süllyednének az én kommentjeim között...
"Az szuper lenne ha ip/mac cím alapján engedné azonosítani a felhasználokat."
Én meg örülök annak, hogy ez az egész anonyme, akinek ez nem tetszik, annak van lehetősége pl. facen kommentelni. Trollok szűrését pedig rá lehet bízni a moderátorokra, ők látnak mindent és korrekt módon teszik a dolgukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!