Persze. Ki az a marha, aki az ellenzéki örök veszteseket a saját szabaidejében ingyen mentegeti? :D
2021. febr. 11. 20:44
2/19 anonim válasza:
Bárki bármit gondol, az emberek ingyen is hajlandóak írogatni valamelyik pártkatonaként, csak amiatt, hogy szopassák a többieket. Én pl. szoktam, senki se fizet érte, hogy a DK oldalán szopassam a DK-s vén k*-kat.
2021. febr. 11. 20:50
3/19 anonim válasza:
Kérdéskiírót tudok, de nem kommentel, sőt a kérdései alá kapottakat sem olvassa el, annyi a lényeg, hogy pozitív állításokat dobjon ki a google
2021. febr. 11. 20:54
4/19 anonim válasza:
Vannak mint máshol is,de sok hülye is van ingyen erre
2021. febr. 11. 20:55
5/19 anonim válasza:
Vannak.
2021. febr. 11. 20:57
6/19 anonim válasza:
Vannak, minden pártból...
2021. febr. 11. 21:12
7/19 anonim válasza:
"Persze. Ki az a marha, aki az ellenzéki örök veszteseket a saját szabaidejében ingyen mentegeti? :D"
Na és akkor azok micsodák, akik ujjonganak, hogy az eddigi legaljasabb, legkorruptabb párt van hatalmon? Akkor én bérkommentelőp vagyok, hogyha örülnék ha az összefogás elsöpörné ezt a mocsok bandát? "Aki a mi fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." Ugye ez illik a Fütyiszre?
2021. febr. 11. 21:26
8/19 anonim válasza:
Orbán Viktor!
2021. febr. 11. 21:28
9/19 anonim válasza:
Jó lenne annak lenni, köszi aki segít.
2021. febr. 11. 21:29
10/19 anonim válasza:
Szerintem nincsenek, se itt, se máshol. A politika van annyira népszerű vitatéma, hogy minden ezzel kapcsolatos fórumra bevonz mindkét oldalról annyi szimpatizánst, hogy felesleges lenne mellé még pénzelt katonákat is odavezényelni.
Legalábbis ez az én véleményem. Persze ha valaki tudja hol lehet jelentkezni, az dobjon egy privit. Én sportból csinálom, de ha dobnak mellé egy kis lét, az sem árt. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!