Mi a jó Gyurcsányba? Miért szeretik egyes emberek?
Figyelt kérdés
Néztem videókat kormányzása alatt és borzalom beképzelt undorító stílusa volt.. "nem lesz gázáremelés nem meg mondtuk, nem?" "majd magunják hazamennek" "el lehet innen menni tessék"... egyszerűen nem tudom mi a jó ebben az emberben... utálom a Viktort de eskü még mindig jobb kicsivel mint ez a Gyurcsány... amúgy most jobban élek mint 2009 előtt...
Én nagyon szeretem és várom, hogy a Fidesz-DK koalíciós kormány élén Viktorral közösen kiűzzék az országból a bűnt és a szegénységet.
2021. nov. 8. 08:04
13/24 anonim válasza:
Ugye, te 110 százalékban fideszes vagy.
2021. nov. 8. 08:12
14/24 anonim válasza:
#10 nem arról van szó, hogy Gyurcsány idején lettek volna KISZ táborok, és munkásőrség. Hanem arról, hogy akik régen a Kádár rendszerben hittek, esetleg párttagok vagy munkásőrök is voltak, azok dicsőítik Gyurcsányt. Mert ő nem "báncsa" a kommunistákat, az Orbán meg "agyagba akarta döngölni" őket. Ők többnyire Gyurcsány kormányzása alatt már nyugdíjban voltak, így nekik még akkor is volt legalább valami biztos jövedelmük. Nem is értették az akkori aktívakat, hogy miért sírnak folyton a munkanélküliség, az állandó létbizonytalanság miatt. Hiszen megmondták Gyurcsányék, hogy dübörög a gazdaság. Biztos csak lusták, nem is akarnak dolgozni, hiszen az ő idejükben volt munka mindenhol. A vállalkozók meg inkább direkt csődbe mennek, hogy ne kelljen adót fizetniük. Ezzel etette őket ugyanis az akkori propaganda. A fiatalabbak meg azért, mert gyerekek voltak még akkor, ezért nem lehetnek valós tapasztalataik a Gyurcsány kormányról. Orbán kormányáról már viszont vannak. És ők úgy gondolják, hogy ha Orbán ennyire rossz, akkor Gyurcsány, aki legnagyobb ellenfele - legalábbis ez van elhitetve a nagyérdeművel - ő csakis jó lehet.
2021. nov. 8. 08:26
15/24 anonim válasza:
#14 Szerintem nem egy, nem kettő (volt) párttag/munkásőr van a fideszen belül is.
Amúgy most kb. azon vitázunk, hogy f0st együnk vagy szrt. Ezért sincs értelme itthon politikával foglalkozni. Kell tanulni valami jó szakmát aztán elhagyni a barbár balkánt.
2021. nov. 8. 08:43
16/24 anonim válasza:
#15 Persze hogy vannak, egy szóval sem mondtam, hogy ott nincsenek. Sőt!
2021. nov. 8. 08:45
17/24 anonim válasza:
Ha annak idején kedves orbán vezíretek nem vezényli az utcára az embereket,nincs balhé,ergo nincs szemkilövés.
Szörnyű,hogy ilyen történt,de a rendőrök nem azért mentek oda,hogy valakinek kilőjék a szemét.
Ok-okozat.....
Ha nincs utcára vonulás,nincs szemkilövés.
Most nem is kell utcára vonulni,elég egy fotót lőni szíjjártó jahtozós munkájáról,azonnal a telódon a Pegazus..
2021. nov. 8. 08:53
18/24 anonim válasza:
Halott Gyurcsány a jó Gyurcsány!
2021. nov. 8. 09:15
19/24 anonim válasza:
#17 Nem az "utcára menéssel" volt ott a probléma. Az, hogy valaki utcára megy nem ok az erőszakra rendőri részről és azzal nem is lett volna probléma. Az 50 fradihuligán kivezénylése Kubatov (wannabe) maffiafőnök által; balhézás, törés-zúzás céljából viszont már igen.
Olvasd el a 6-os kommentet.
2021. nov. 8. 09:18
20/24 anonim válasza:
10:
Megszokott ballibsi módszer, hogy előbb az ítélet van kimondva (loptak), azután jön, ha jön, a bizonyítás és a bírósági eljárás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!