Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a jó Gyurcsányba? Miért...

Mi a jó Gyurcsányba? Miért szeretik egyes emberek?

Figyelt kérdés

Néztem videókat kormányzása alatt és borzalom beképzelt undorító stílusa volt.. "nem lesz gázáremelés nem meg mondtuk, nem?" "majd magunják hazamennek" "el lehet innen menni tessék"... egyszerűen nem tudom mi a jó ebben az emberben... utálom a Viktort de eskü még mindig jobb kicsivel mint ez a Gyurcsány... amúgy most jobban élek mint 2009 előtt...

Tényleg nem tudom kire szavazzak....

2021. nov. 8. 07:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

15:

A tévedést belehet ismerni, akár nyilvánosan, mint ahogyan tette Yves Montand, aki lelkesen hitt a szocializmusban. Csak aztán 1956 és 1968 után kinyílt a szeme, és rájött a tévedésére.

2021. nov. 8. 09:43
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
#20 Mi az úristen nyavajájáról beszélsz te szerencsétlen?! Miféle bizonyítás meg bírósági eljárás lenne mikor konkrétan bírók vannak kinevezve a megfelelő ügyekhez, a főügyész úr meg ugye nem fog vizsgálódni ott ahol nem lehet neki. Megszokott maffiamódszer, hogy mindenhova a megfelelő emberek vannak beültetve akik tudják mi a "család" érdeke. Agymosott jobbos.
2021. nov. 8. 09:48
 23/24 anonim ***** válasza:

22:

Ne ajvékojjá ... inkább fürgyé le. Ha lenne konkrét bizonyíték, bármelyik ellenzéki párt elrohanna vele még Brüsszelig is.

2021. nov. 8. 09:57
 24/24 anonim ***** válasza:
52%
Felfogod egyáltalán amit írok?! Szerencsétlen papagáj. Menjél tapsikolni a Bayer-showba, tanuld hogyan kell pökhendiskedni.
2021. nov. 8. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!