Ennek az országnak a vezetői mind meg vannak huzatva?5millio beoltottságnál levesszük a maszkot és 6millional meg vissza???
#3 Ezt Orbánnak mond, aki egy darab számtól tette függővé a maszkviselés végét :D Aztán azt mondta hogy nem kell már maszkot hordani, mert az oltás elég, aztán azt, hogy azért jó ha van nálunk maszk, aztán most már kötelező a tömegközlekedésen is.
Nem vagyok a maszk ellen, én már rég bevezettem volna minden zárt térben és talán előrébb lennénk. De egy vicc ez a kormányzati kommunikáció, és szánalmas hogy orbánnak egy éven belül van 4-5 féle véleménye, éppen ahogy a helyzet kívánja.
6#
K*rvara nem nyugtat meg hogy van egy komplett elöregedő magyar társadalmunk és a kedves Miniszterelnökünk nem tudja meg meghozni a felelős döntést a 60 éven felüliek kötelező oltását hogy ne haljabak meg annyian!!
Hatalmas tévedés, sok középkorú halt már meg a járványban, s még több szenvedett maradandó károsodást.
Példa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!