Mi a véleményetek arról hogy bejelentette indulását a N.É.P. azaz a Normális Élet Pártja?
Bejelentette indulását a választáson a N.É.P párt azaz a Normális Élet Pártja,a doktor gödény györgy mozgalmából alakult oltásellenes párt.
Mi a véleményetek?
Rajtuk kívül lesz mg vagy 40 másik szervezet és párt amelyik indul - ahogy korábban is történt. Miért lenne ez olyasmi amiről külön véleménynek kellene lennie?
Induljanak!
Gődény először fizesse vissza azt a pénzt, amit a kamupártja indulásához felvett.
Aztán valami okos matekos vezesse már le nekem, hogy ha egy párt 12%-ot kap listán, akkor abból hogyan lenne 23 képviselői hely úgy, hogy összesen 93 listás helyen kell osztozni.
Én már akkor megmondtam h a pénzről szól az egész gödény sztori a coviddal kapcsolatban mikor felbukkant mint nagy megmondó ember, tudtam h a végén majd az ebből létrejött népszerűséget a választáson akarja kamatoztatni hátha eléri az 1%-ot és akkor nem kell visszafizetni a többszáz millió lenyúlt kampánytámogatást (igaz a 2018-ban lenyúlt 150 milliót se fizette vissza pedig ott nem érte el az 1%ot)
Elvileg ha minden igaz akkor olyan most nem vehet fel kampánytámogatást akik az előző választáson lenyúlták, de ha jól tom most nem Gödény nevére van bejegyezve a párt, ettől függetlenül remélem a OVB-OVH nem fogja engedni h akár 1 ftot is lenyúljon ez a szélhámos szarkupac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!