Minden határon túlinak magyar állampolgárság és magyarországi bejelentett lakcím január 1-től, mi a véleményed?
RETTEGJETEK BALF@SZOK JÖVÜNK!!!!!!!
ellopunk mindent,ingyen kapunk mindent,ti meg mehettek a sunyiba!
Istenem ennyi degenerált idiótát,akinek mindent be lehet mesélni!!!!!
Takarodjatok dolgozni,és be lehet fejezni a sértegetésünket marhák!!!!!!
azért kérdező, mert nem szép dolgot írtál.
mi az hogy 80%-nem tartja magát magyarnak? 80% annak tartja magát. képzeld magad a helyükbe, sőt, jobbat mondok, menj ki Erdélybe, és beszélgess az emberekkel (ahogy én tettem), és meg fogod érteni a helyzetet. és te is azt fogod vallani, hogy segítsünk a magyar testvéreinknek.
Megnyugodtál Te NAGY MAGYAR? mert jelenlegi állás szerint nem kapnak hitelt sem és szavazati jogot sem. Az nem szúr szemet senkinek, pláne az ilyen nagy magyarnak, hogy minden ázsiai származású pénzes f....sz megkapja a magyar állampolgárságot csak mert meg bírja fizetni az ügyvédet és a jogászt, na meg akit kell és ezáltal soron kívül magyar állampolgár lehet. Már csak az a kérdés, hogyan teszi le az esküt, mert ugye magyarul annyit nem tud, hogy köszönöm. Gondolom nem azt veszik figyelembe, hogy az Urál környékéről indultak a magyarok őshazánkba, de az nem számít, hogy tudom bízonyítani, hogy felmenők magyarok voltak.
Be kellene menni a bevándorlási hivatalba és kicsit körülnézni, véleményeket kérdezni vagy fórumokat látogatni, mielőtt ilyen kérdést felteszel, mert tudatlan és primitív vagy!
Abba belegondolsz, hogyha Te lennél a másik helyzetében hogyan érintene? Tudom, nem vagy abba, de mégis. Annyiszor lehetett már arról hallani, hogy a külföldön a magyarokat hányszor semmibe veszik, semmi joguk és nem kapnak semmit. Csak hogy megértsd : ott hülye magyar, itt hülye ukrán, román, szlovák és stb.
De ugye mielőtt megszólna pár ember, a gondolkodás megerőltető lenne.
elárulok valamit amit azóta megtudtam,szerbiából 8ezren jelentkeztek,abból kb 6ezer cigány...
mert itt kutyául bánnak velük,ha betörés történik egyből hozzájuk mennek,sőt be se engedik költözni őket falu szélén laknak telepeken,na ilyen emberek jelentkeztek mert tudják magyarországon arany életük lesz a többi tesóval,hogy romániából meg más országokból kik jönnek azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!