Mit szóltok hogy karigeri csalodótt az indexben?
Mit szóljak? (Én már elég régen csalódtam benne, de ez most mindegy)
Ha tényleg úgy jelentettek meg egy cikket - ami egyébként nem volt sürgős, mert két nap múlva sem vesztette volna el az aktualitását -, hogy gyakorlatilag hazudtak az olvasóknak, akkor Karigerinek igaza van.
És ha főszerkesztő ilyesmire vetemedik, akkor mi várható a többiektől?
Ez a cikk nem az a cikk. Azt hittem ha már beszólsz, legalább ennyivel tisztában vagy.
Nehéz eldönteni, hogy az Index hazudik-e vagy KariGeri, mert az utóbbira is volt jópár példa. Az Index kapott egy fülest erről, aztán egyből jöt is a cikk, csak azt nem értem, hogy miért egy ócska hírcsárda színvonallal kell működnie annak a portálnak?
Először jöhetett volna egy cikk arról, hogy a városházának az eladására utaló dokumentumok kerültek a szerkesztőséghez, utána egy arról, hogy megkeresték a főpolgit a kérdéssel s így szépen lassan fel lehetett volna építeni egy hiteles, kerek és sok kattintást hozó történetet, amiben nincs kockázata annak, hogy hazugságba futnak. Ehelyett oda baxták ország-világ elé a vagy igaz, vagy nem igaz cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!