Más is csalódott a Momentumban,hogy MZP mögé állt be?
Dobrev számukra elfogadhatatlan de még ha mondjuk Karácsony vagy Jakab marad vele szemben állva akkor se állhattak volna be mögé, mert ők egy másik párt emberei voltak és ezzel a saját szavazóikat vesztették volna el. MZP ilyen szinten jó választás, mivel nincs mögötte párt így nem kell aggódni amiatt, hogy majd a Momentumosok átpártolnak az ő pártjához.
Ugyanakkor egy két körzetet leszámítva nem nagyon tudták elvinni az embereket a saját jelöltjeikre való szavazáshoz se, így nem tudom mennyi energiát fognak abba rakni, mennyire lesz kifizetődő hogy MZP-t támogassák.
#4 És hogy függ össze a kettő? Alapból nem Fekete-Győr döntötte ezt el hanem a teljes vezetőség.
Egyébként szerintem jó döntés volt, mégis ki mögé kellett volna állniuk? Azt hangoztatják az alakulásuk óta hogy új emberekre van szükség a politikában, most itt van MZP, egy új ember. A másik oldalon Dobrev és Karácsony lett volna, egyikük sem most lépett a politikába, mindketten ott voltak már a Gyurcsány kormányban is. Teljesen logikus hogy a Momentum az új civil jelölt mögé áll be, nem tudom mi ebben olyan nagy csalódás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!