Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is csalódott a Momentumban...

Más is csalódott a Momentumban,hogy MZP mögé állt be?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy Dobrev Klára se tökéletes,de mégis jòval közelebb áll a Momentum eszméihez,mint Mzp.Plusz Dobrev Klárának jòk a nemzetközi Eu-s kapcsolatai hasonló liberália demokrata pártokkal.

2021. okt. 10. 11:50
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
80%
Mzp az utolsó reményünk!
2021. okt. 10. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Én pozitívan csalódtam.
2021. okt. 10. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Dobrev számukra elfogadhatatlan de még ha mondjuk Karácsony vagy Jakab marad vele szemben állva akkor se állhattak volna be mögé, mert ők egy másik párt emberei voltak és ezzel a saját szavazóikat vesztették volna el. MZP ilyen szinten jó választás, mivel nincs mögötte párt így nem kell aggódni amiatt, hogy majd a Momentumosok átpártolnak az ő pártjához.

Ugyanakkor egy két körzetet leszámítva nem nagyon tudták elvinni az embereket a saját jelöltjeikre való szavazáshoz se, így nem tudom mennyi energiát fognak abba rakni, mennyire lesz kifizetődő hogy MZP-t támogassák.

2021. okt. 10. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Fekete-Győr saját bevallása szerint a Fideszre szavazott többször is. Ebből a többit már kitalálhatod.
2021. okt. 10. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

#4 És hogy függ össze a kettő? Alapból nem Fekete-Győr döntötte ezt el hanem a teljes vezetőség.

Egyébként szerintem jó döntés volt, mégis ki mögé kellett volna állniuk? Azt hangoztatják az alakulásuk óta hogy új emberekre van szükség a politikában, most itt van MZP, egy új ember. A másik oldalon Dobrev és Karácsony lett volna, egyikük sem most lépett a politikába, mindketten ott voltak már a Gyurcsány kormányban is. Teljesen logikus hogy a Momentum az új civil jelölt mögé áll be, nem tudom mi ebben olyan nagy csalódás

2021. okt. 10. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Momentumnak sokkal több esélye lett volna, mint Jakabnak, ha nem Fekete-Győr vezetné őket.
2021. okt. 10. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csalódtam, pozitívan.
2021. okt. 10. 12:55
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem. A Momentum pont a DK-tól áll nagyon távol. Így számomra egyértelmű, hogy MZP mellé álljanak. Így is tettek.
2021. okt. 10. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!