Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történt, hogy mindenki...

Mi történt, hogy mindenki ekkora pálfordulást vett? Tegnap még azt mondták, semmi esély a korlátotásra, most meg hogy megint az lesz.

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz az, te vészkakukk
2021. nov. 4. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem csak Magyarországon vannak problémák.

Úgy néz ki,hogy a kifejlesztett oltásuk nem képesek teljes védettséget nyújtani az összes variánssal szemben.Ráadásul az ellenanyag nem marad örökre az ember szervezetében, folyamatosan ürül kifele.

2021. nov. 4. 20:44
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Hazudnak össze vissza én is ezt tenném de engem ki rugnának a munkahelyemről.Mivel felnőt vagyok ezért felelőséget válalok.De az országot gyerekek vezetik.Lényegébe azt csinálnak amitt akarnak gerincük sincs egy normális embernek már égne az arca.De ők komoly tekintetel mondják a hülyeséget mint a szinészek.
2021. nov. 4. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Mivel azt hitték véd az oltás, az oltatlanok miatt nem akartak korlátozást. Most meg úgy tűnik mindenki megbetegszik. Jó lenne, ha normális intézkedéseket hoznának, de akkor elismernék, hogy elxurták, azt meg nem az ő szlogenjük.
2021. nov. 4. 21:46
 5/13 anonim ***** válasza:

2-es

Ezért a kötelező oltás helyett bevezetik a sokkal hatékonyabb kötelező maszkolást. Logikus.

2021. nov. 4. 22:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Mire értik, hogy LESZ? Egy héttel ezelőtt vezették be.
2021. nov. 5. 03:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyelőre csak oltatlanokat érintő korlátozásokban gondolkodnak.
2021. nov. 5. 09:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Az emberekre gondoltam. Pl itt a fórumon is.

Tegnap mar megjelentek a kérdések is, hogy bezárnak a konditermek

2021. nov. 5. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:
8: Nyilván nem ugyanazok kérdezik, akik másutt azt írják, hogy szerintük nem lesznek lezárások. Értelmetlen pálfordulásról, meg "mindenki"-ről beszélni.
2021. nov. 5. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy erősebb korlátozások lesznek, köztük távoktatással.
2021. nov. 5. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!