Árokpart kérdése:
Van rá reális esély, hogy járvány tekintetében a jövő telünk már úgymond hagyományos lesz olyan mint a járvány előtt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 11:35
2/10 anonim válasza:
Semmi esély sincs rá.
Orbán és ellenzék is megakarja alázni az embereket maszkban.
Ezzel érzékeltetik hogy birkák vagyunk alattvalóik
3/10 anonim válasza:
1-es
Ami a médiában létezik és azért alkották hogy évente legyen kereslet a termékre.
Orbán hosszútávra tervez, a gyárja épül, csecsemőtől aggastányig oltva lesz mindenki pár havonta
5/10 anonim válasza:
3. Kivéve engem,meg pár hasonló embert. Én nem leszek oltva soha.
6/10 anonim válasza:
Utolsó én sem, tudok orvost akivel meglehet beszélni az oltást, papiron meglesz, amúgy pedig nem
7/10 anonim válasza:
Addig lesz még hatodik hullám is és ha jön egy keményebb variáns amire nem jók a vakcinák mindent kezdhetünk előlről!
8/10 anonim válasza:
Ha mindenki felveszi a 10. oltást akkor igen,már ha nem halsz bele..
9/10 anonim válasza:
Proller szuribeszarik, tegyetek már nekem egy szívességet. Felsorolnátok, hogy mit dolgoztok?
10/10 anonim válasza:
Tényleg van olyan hülye aki beveszi, hogy ez egy médiajárvány és a gonosz háttérhatalom vagy a gonosz Viktor szórakozik csak velük?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!