Bezárhatják az általános iskolákat covid miatt?
Te amúgy hol élsz?
Már vagy 1000x lett leírva a gyik-en hogy "a kormány elmondta, hogy..."
Hiába mondták el, ezért nem ők a hibásak, mert akkor nem is kellett maszk.
Senkit nem szabad hibáztatni, ki a tököm tudta hogy ennyire felfut megint a vírus..
Múlt hónapban az, mostmeg ez..szoval ne legyél annyira biztos magadban..
De emberek ha gyülölködni akarunk, ne gyakori kérdéseken tegyük már meg..fussál, boxolj, ússzál majd elfáradsz.
Ne itt fáraszd az agyad másoknak a kijavítgatásával.
Ha nem tudsz normális véleményt, pörgess.
:)
Nem akarok veszekedni, csak elmondtam a véleményemet. Ismét elmondom, mert nem értettétek meg. Szeptemberben a szülői értekezleten elmondta az ofő (igen, akit alulfizetnek), hogy felsőbb tájékoztatás szerint az idei tanévben nem terveznek online oktatást. Tavaly már augusztusban mondták a tanároknak, hogy legyen egy készenléti terv. Most nincs ilyen! Akkor sincs, ha az osztályfőnök alulfizetett, és akkor sincs, ha itt hisztiztek.
Ez nem a én véleményem, mert nekem már felsősek a gyerekeim, és tanulnak önállóan, szóval nekem aztán mindegy. Sőt, voltaképp ha bezárnák az iskolákat, az valóban lassítaná a járvány terjedését. Szerintem is. De nem fogják bezárni, mert annak komoly következményei lennének. Szülők nem tudnak elmenni dolgozni, munkahelyek szűnnek meg, és ezt nem akarja senki.
Szóval nem lesz online oktatás, és erre akármennyi pénzzel mernék fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!