Vélemény a Jobbikról?
Vona: "És nem az AVH fog grasszálni az utcán, hanem az iráni nemzeti gárda!"
"Biz Turulu, Allah madzsar-türk kardesleri!"
A Jobbik sokkal nagyobb viccpárt mint a Kutyapárt. Elvileg jobboldaliaknak tartják magukat és a jobber MZP ellen kampányoltak az előválasztáson.
Ha a Fidesszel szembe valaki jobboldali alternatívát akar ott van MZP, fogalmam sincs ki szavaz még a Jobbikra. Tényleg nem értem, valami jobbikos leirhatná.
Pont a Jobbbik nem kampányolt senki ellen.
A mostani Jobbikról nem nagyon tudok mit mondani, a vezető személyisége elnyomja a pártot. Mondhatnám úgy is, a kiabálástól nem hallani a valódi Jobbikot, hogy mit képvisel 🤣
Én arra tudnék válaszolni, mit képviselhetne a Jobbik, ha jövőre nyerne az ellenzék a 6 párttal. A Jobbik feladata lenne a vidék felzárkóztatása, és leginkább belőlük neveznék ki először vidékfejlesztési minisztert, illetve annak munkatársait. Az én polgármesterem Hegedűs Péter, független de Jobbik támogatással, kiváló szakembernek tartanám erre a feladatra.
Hosszútávon azt hiszem, a Jobbik bizonyos valódi jobboldali értékekkel be tudna húzni sok Fidesz szimpatizánst, ha a Fidesztől elvennék azt a nagyon kevés értéket, amit el kell. A korrupciót, és a maffiarendszert azt hagyja meg nekik, de azt a nagyon kevés jobboldali értéket vegye át, és szívjon el szavazókat, hátha idővel fel lehetne számolni a Fideszt. Ez mondjuk túl szép, hogy igaz legyen, és óriásira nőne a bizonytalanok száma - hisz én sem lennék automatikusan valami más párt szimpatizánsa, ha hirtelen megszűnne a DK... de alapvetően ezt tudnám a Jobbikkal elképzelni, lehetne még belőle a legnagyobb támogatottságú párt ezen az oldalon, ha akarnák, és ügyesen csinálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!