Az hogy lehet, hogy a fővárosban az ellenzék vezet?
2021. nov. 3. 16:40
21/31 A kérdező kommentje:
Tehát a Medián felmérése hiteles, a Századvégé pedig lejárató propaganda? Mit meg nem tud az ember.
2021. nov. 3. 19:50
24/31 anonim válasza:
21! kérdező a Századvég és társai jól bemérték at is, hogy "Budapesten nincsen főpolgármesterváltó hangulat és minden valószínűség szerint Tarlós István a helyén marad"
25/31 anonim válasza:
#23 Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a fővárosban kevésbé ural le mindent a kormánypropaganda. Vidéken sokkal nehezebb a másik oldal hírforrásaiból tájékozódni.
26/31 A kérdező kommentje:
Minden kormánypárti szavazó megvezetett birka, és minden ellenzéki szavazó felvilágosult realista?
2021. nov. 3. 20:30
27/31 anonim válasza:
#18: "...derül ki a Real-PR 93. kutatásából." Nálad ez is Századvég, ugye? Nézőpont jöhet? (Vagy nálad az is Századvég?)
Mellesleg mi az, hogy fideszes közvéleménykutató? A feltett kérdésekkel ugyan lehet némileg befolyásolni, de aki egyértelműen Karácsonyt támogatja (na nem azért, mert elégedett vele, csak úgy megszokásból) az ő véleményét ugyanúgy beszámítják, mint ha a Závecz Research kérdezte volna. Závecz Tibor 2 éven keresztül járt a Hír TV-be, hogy a csörtében magyarázza a baloldal elégtelen bizonyítványát. Ő szerinted független?
28/31 anonim válasza:
#19: Hát igen: a többnyire 1000 fős mintán végzett reprezentatív közvélemény-kutatások nem számítanak, csak mert lehozza őket valamelyik kormánypárti portál. Ellenben a te véleményed, meg a fölötted irkáló sorstársadé, azok az igazán mérvadóak. Egyébként melyik városban élsz, te szerencsétlen? Én budapesti vagyok és városi életképek fotózásával (is) foglalkozom napi szinten, úgyhogy a kisujjamban van a város minden szeglete. :)
29/31 anonim válasza:
26! nyilván nem minden fideszes van olyan mélyen mint mondjuk a gyakorin a Takács Zs5 szint de pl. én a napokban világosítottam föl egy butus fideszes ápolónő ismerősömet, hogy ne rettegjen, mert MZP nem hozza ide a sok millió migránst, mert ő sajnos tényleg ilyen egyszerű lélek, hogy elhiszi. Általában véve a Fidesz az egyszerű embereket nagyon könnyen megvezeti pár reklámmal.
30/31 anonim válasza:
#27 a Nézőpont is kormánypárti, és igazából a Real-PR 93 honlapján virító fidesz-logó is meglehetősen gyanús nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!