Az hogy lehet, hogy a fővárosban az ellenzék vezet?
2021. nov. 3. 16:40
1/31 anonim válasza:
Az hogy lehet, hogy te ezt nem érted. Talán fideszes vagy? Mert az mindent megmagyaráz.
2/31 anonim válasza:
A pesti népség mindig az aktuális ellenzékre szavaz:)
3/31 anonim válasza:
Úgy látszik nem.
Lehet hogy nem is annyira rossz főpolgármester Karácsony amennyire a Fidesz hazugságpropagandagépezete akarja beállítani? :)
4/31 anonim válasza:
Meg ez olyan hogy Szeged is kő balos város, még a kamu-civil fideszügynök jelölt is csúfosan lebőgött legutóbb. De aki nem szereti, az mindennek elhordja, meg minden városvezetési döntést savaz hogy mennyire szar, aztán még is betonbiztos balos bástya Szeged.
5/31 anonim válasza:
Karácsony Gergely nagyon jó polgármester, csak hát a vidéki emberek számára a göbbelsi propagandacsatornaként működő m1-en keresztül nem ez szűrődik le. Én itt lakom és elégedett vagyok vele.
6/31 anonim válasza:
"Nem rettenti el a pestieket Karácsony uralma?"
Kitalálom: a fideszmédia lejáratókampányaiból "tájékozódsz", hogy mi történik a városban, igaz?
7/31 anonim válasza:
Úgy, hogy Budapestet komolyan veszik, fel kéne fogni, hogy nem hájas-hazug Vitya meg az urambátyám rendszere erős vidéken, hanem sajnos az ellenzéki pártok jelenléte Budapestre meg a vidéki nagyvárosokra korlátozódik. Ha mindenütt olyan komoly munkát végeznének az ellenzékiek mint Pesten, akkor a jövő évi választáson csak az lenne a kérdés, hogy meglesz-e a kétharmad nekik, csak ugye sajnos lusták faluban, meg kicsi varosokban kampányolni, ja meg pénzük sincsen annyi, és a fideszes média is nagy gond.
8/31 anonim válasza:
K.G.-t én is jó polgimesternek tartom. Annak oké. Minielnöknek nem tudnám elképzelni, és ez le is jött a választáson. Ez az egyik oka, de Budapesten általába véve is több a liberális és a baloldali ember.
9/31 anonim válasza:
Fővárosban a többgenerációs lakosok jobboldaliak. Az újak akik nem találják helyüket, idegennek érzik a környezetüket,nem kötődnek a városhoz,ők a baloldal szavazói.
10/31 anonim válasza:
4# itt lakom, de ez a hely egyre jobban pusztul, és egyre élhetetlenebb, semmi munkalehetőség, nem értem, miért vannak úgy elájulva sokan botkától, sosem szavaztam /nék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!