Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az hogy lehet, hogy a fővárosb...

Az hogy lehet, hogy a fővárosban az ellenzék vezet?

Figyelt kérdés

Nem rettenti el a pestieket Karácsony uralma?

[link]

2021. nov. 3. 16:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
81%
Az hogy lehet, hogy te ezt nem érted. Talán fideszes vagy? Mert az mindent megmagyaráz.
2021. nov. 3. 16:41
 2/31 anonim ***** válasza:
11%
A pesti népség mindig az aktuális ellenzékre szavaz:)
 3/31 anonim ***** válasza:
86%

Úgy látszik nem.

Lehet hogy nem is annyira rossz főpolgármester Karácsony amennyire a Fidesz hazugságpropagandagépezete akarja beállítani? :)

4/31 anonim ***** válasza:
80%
Meg ez olyan hogy Szeged is kő balos város, még a kamu-civil fideszügynök jelölt is csúfosan lebőgött legutóbb. De aki nem szereti, az mindennek elhordja, meg minden városvezetési döntést savaz hogy mennyire szar, aztán még is betonbiztos balos bástya Szeged.
2021. nov. 3. 16:48
 5/31 anonim ***** válasza:
84%
Karácsony Gergely nagyon jó polgármester, csak hát a vidéki emberek számára a göbbelsi propagandacsatornaként működő m1-en keresztül nem ez szűrődik le. Én itt lakom és elégedett vagyok vele.
2021. nov. 3. 16:48
 6/31 anonim ***** válasza:
92%

"Nem rettenti el a pestieket Karácsony uralma?"

Kitalálom: a fideszmédia lejáratókampányaiból "tájékozódsz", hogy mi történik a városban, igaz?

2021. nov. 3. 16:52
 7/31 anonim ***** válasza:
81%
Úgy, hogy Budapestet komolyan veszik, fel kéne fogni, hogy nem hájas-hazug Vitya meg az urambátyám rendszere erős vidéken, hanem sajnos az ellenzéki pártok jelenléte Budapestre meg a vidéki nagyvárosokra korlátozódik. Ha mindenütt olyan komoly munkát végeznének az ellenzékiek mint Pesten, akkor a jövő évi választáson csak az lenne a kérdés, hogy meglesz-e a kétharmad nekik, csak ugye sajnos lusták faluban, meg kicsi varosokban kampányolni, ja meg pénzük sincsen annyi, és a fideszes média is nagy gond.
2021. nov. 3. 16:52
 8/31 anonim ***** válasza:
90%
K.G.-t én is jó polgimesternek tartom. Annak oké. Minielnöknek nem tudnám elképzelni, és ez le is jött a választáson. Ez az egyik oka, de Budapesten általába véve is több a liberális és a baloldali ember.
2021. nov. 3. 17:18
 9/31 anonim ***** válasza:
3%
Fővárosban a többgenerációs lakosok jobboldaliak. Az újak akik nem találják helyüket, idegennek érzik a környezetüket,nem kötődnek a városhoz,ők a baloldal szavazói.
2021. nov. 3. 17:47
 10/31 anonim ***** válasza:
23%
4# itt lakom, de ez a hely egyre jobban pusztul, és egyre élhetetlenebb, semmi munkalehetőség, nem értem, miért vannak úgy elájulva sokan botkától, sosem szavaztam /nék rá.
2021. nov. 3. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!