Az új tisztakezű ellenzék által vezetett fővárosban Budapesten miért vannak még aktívan olyan ellenzéki vezetők mint Lachner Csaba és Gajda Péter?
Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 16:21
1/9 anonim válasza:
Mivel az a cél, hogy kormánypárti szavazókat is megnyerjenek, azok viszont a korrupt politikusokra buknak.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Tehát az, hogy ellenzéki korrupt politikusok még a felvételek után is vígan elvannak a milliós fizetésből az adónkból és mellette lopják a lóvét az is a Fidesz hibája? OKÉ, menthetetlen vagy!
2020. febr. 29. 16:26
3/9 anonim válasza:
Mert ezek hasznos,nélkülözhetetlen hozzávaló adalékja ennek a mosléknak.
4/9 anonim válasza:
szétkokózott agyú korrupt politikusokra izgul az egyszeri panelproli pesti
5/9 anonim válasza:
Most mondjátok, hogy nem jó látni a fideszesek szánni való vergődését, az önkormányzati választások óta egyre jobb műsort adnak elő.
6/9 anonim válasza:
én inkább azt szeretem látni, amikor a balosok kussba vágják a pofájukat, amikor gy németh erzsikéről és a 300 millió forintos villájáról kezdünk beszélni :DD
akkor valahogy a 10 ezer decibellel frögcsögő 8 általános végzettségű proli mekenkül, mint czeglédy csaba a nem baloldal közeli bíró elől
7/9 anonim válasza:
#6 Forrás?
300 milla az amúgy nem is olyan sok, relatív dolog ez is. Mészáros úr le se hajol annyiért, Lázár kastélya is sokszor ennyit érhet, engem nem vettél meg.
8/9 anonim válasza:
ez is annyira tipkus
ott az a világlustája, otromba bunkó DK alpolgármester akinek annyi az önéletrajza, hogy elvégzett valami himi-humit meg 10 évig volt úttörő azóta politikus, és persze a "független ellenzéki"nek már egyből ÓÓÓÓÓRBÁÁÁRA kanyarodik a szája
9/9 anonim válasza:
Lassan tolmácsot kell kérnem, annyira összevissza az írásod, szedd össze magad kérlek. Várom a forrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!