Szerintetek mi lesz a következő korlátozás, amit a kormány bevezet?
Hogy mi lesz a kövi erőszak?Kutya kártya előkerül újra a barikák számára aztán pedig a munkáltatókat kényszerítik hogy a dolgozókat kényszerítsék a löttyre és így ők mossák a retkes kezeiket,ennyi.
Gusztustalan ez az egész
Szerintem:
-Beltéri maszk
-Védettségi igazolvány visszahozása. Itt lehetnek különböző "fokozatok":
pl. Először csak étterem, színház, szálloda stb. kötelező. Ha nem hat, akkor meg minden nem létfontosságú helyen (tehát pl. akár egy sportüzletben vagy ruhaboltban is).
-2. oltást nem felvevők védettségijének törlése (nyilván aki 1 dózisosat kapott az nem esik bele).
Bár amúgy a franc se tudja, mert választások előtt a durvább szigorítás fordítottan arányos a szavazatokkal.
Nagyon jó hír ám kivagyunk vele segítve jahhh
A múltkor még azt mondta köpcös hogy felesleges a maszkolás mostmár mindenhol kötelező lesz hamarosan még a klozetten is XD
Micsoda értelmes és összefüggő járványkezelés ez igen le a kalappal
Ezen nem kéne így közel 2 év után meglepődni szerintem. Az egész járványkezelés (nem csak Magyarországon, hanem globálisan) egy logikátlan, totális ellentmondásokkal teli bohózatra hasonlít leginkább. Ami egyik héten még örökérvényű igazság, az a következő héten már elvault, nevetséges hazugság. Egyszer van járvány, egyszer visszaszorul, mindez néha hetente változik. Egyszer ilyen módszer véd csak, másnap már egészen más, és az előző módszer károsnak van kikiáltva...aztán kezdődik minden újra előlröl. A kétszer oltottaknak sürgetik a harmadik oltást, mert az első kettő már semmit sem ér...az oltatlanokat sürgetik az első kettő beadatására...mivel az oltás életet ment... Egyik nap kijelentik hogy a maszk valójában semmit sem ér (amit előtte másfél évig hordattak az emberekkel), majd alig 2 hétre rá újra maszkviselési rendeleteket hoznak...
Egyik orvos hivatalosan azt nyilatkozza, hogy valójában védelmet nem is nyújt a vakcina,, másnap egy szintén orvos, szintén hivatalosan kijelenti hogy csakis a vakcina védhet meg....
A sor sajnos nagyon sokáig folytatható lenne...
17# pontosan így van. És akkor legyél okos, döntsd el, hogy mi igaz és mit tegyél.
Ami még érdekes szerintem, hogy Magyarországon összesen 15 20év alatti halt meg covidban a járvány eleje óta. De hónapokig riogattak azzal, hogy oltsd be a gyereked mert most rájuk a legveszélyesebb.
Annyi sok egymásnak ellent mondó dolgot hoztak le az utóbbi 1,5 évben, hogy egyszerűen nincs bizalma az embereknek és már nem veszik komolyan a szigorításokat sem.
A harmadik oltást szerintem sokan nem fogják már felvenni sem. Senki nem tudja meddig véd, véd e egyáltalán, melyiket érdemes beadatni stb. Nyilván az is politika, hogy a két keletit nem fogadják el. Ha valódi, komoly járvány lenne, akkor minden oltott személyt elismernének szerintem. Így meg a fél világ megvonja a vállát és 2 oltással sem csinálhatsz náluk semmit, mert hivatalosan nem számítasz oltottnak náluk. Bohócok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!