Valójában oltásPÁRTIAKNAK kellene tüntetniük, nem pedig az oltáselleneseknek?
Figyelt kérdés
Portugália: Átoltottság 86%, mai nap covidban elhunytak száma: 1
Dánia: Átoltottság 75,6%, mai nap covidban elhunytak száma: 1
Lehet szép számokat produkálni, vissza lehet szorítani a járványt, de csak nagyon magas átoltottsággal. Ez az oltottak érdeke is, mivel az oltás habár szép és jó, de nem 100%-os. No meg azért is, mert ha bármilyen egészségügyi bajom van, nem akarom azt a választ kapni a kórházban, hogy csak sürgősségi ellátás van, mert a személyzet mind covidosokat ápol.
2021. nov. 1. 21:58
11/15 anonim válasza:
#10 Ahogy covidban sem. Az, hogy valaki covidos volt a halálakor (vagy valamikor korábban), nem jelenti azt, hogy covidban halt meg.
12/15 anonim válasza:
Nem lehet elhallgatni az igazságot.
13/15 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok itt fizetnek a covidtáliboknak? Oltás ellenesek, így meg úgy. Mit szólsz ehhez? Mit szólsz ahhoz? Mit érdekli az oltottat ha védett, hogy aki nem védett, mit csinál? Komolyan nem értem, hogy jobb dolgotok nincs? Vegyétek fel helyettünk is a 3.-at, 4.-et és így tovább! Egészségetekre :)
14/15 anonim válasza:
Azért érdekli az oltottakat,mert 100 százalékos védelem,nincs!Viszont,ha 100 százalékos az oltottság,akkor nem kéne maszk!
15/15 anonim válasza:
JA! Értem! Egy vicc: Az maszk életet ment! Kovács a szeretőjével sétál a parkban és a neje elmegy mellette. Nem ismeri fel így Kovács megússza! Látjátok a maszk életet ment, viselj maszkot! Az oltás viccen még gondolkodok csak a temetőben nem tudom megkérdezni egy elhunytól, hogy ebben mi a poén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!