Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugtassatok meg, hogy a...

Nyugtassatok meg, hogy a Orbánnak vannak jó tervei és meg fogja nyerni a választást, ugye így lesz?

Figyelt kérdés

Én most azt látom, hogy a balliberális tábor nagyon hangos, és így hogy az ellenzék egyesült, egy helyre megy a szavazat. Nagyon tartok tőle, mi lesz, ha a moslék kerül hatalomra és egymást fogják ölni, meg Gyurcsány a háttérből majd rendezkedik. Az előválasztás is egy vicc volt.

Dobrev benyögi a vitán, hogy MZP szerinte apkalmatlan az ország vezetésére majd pár nap múlva amikor kikap, beáll MZP mögé, mintha mi sem történt volna. Hiteles összefogás. Versenyhelyzetben marják egymást, majd amikor mutogatni kell az összefogást, akkor megint mekkora a béke. Majd a pozíciók osztogatásánál is ki tudja mi lenne.

Nagyon nem szeretném, hogy ezek a hatalom közelébe kerüljenek. Azt meg borzasztó látni, hogy ennyi Orbán fóbiás önjelölt szabsdságharcos van, aki mindenáron le akarja váltani Orbánt akár egy moslékra is, csak tudnám mire fel, amikor 2010 óta úgy fejlődik az ország, mint még soha, öröm volt átélni két EB szereplést is és magyarnak lenni, meg épülnek a lakások, rengetegen mernek gyerekvállalásba belefogni, mert tudnak építkezni, mégha sokszor nem is könnyű elindulni, de ott a CSOK (majd mindjáet beokádja valaki, hogy az csak a gazdagoknak jó, amikor nekem az átlagos életszínvonal alján élő ismerőseim is hasznát vették), meg egyéb kedvezmények.

Meg MZP is néha már kabaré amit művel, Hont András is baromnak nevezte az Ötben. Hogy gondolta, hogy a kutyapárttal lebizniszeli, hogy ne induljanak, cserébe kap egy listás helyet? Ennyire nem érti a demokráciát és ő papol diktatúráról, amikor épp ő akart ezzel a lépéssel megvenni egy pártot hogy ne induljon?

Én őszintén remélem, hogy Orbán Viktornak 30 év politikai tapasztalattal a háta mögött van rutinja ezeknek a legyőzésére, mégha az összes ballibsi sajtó, meg az EU és az USA is megpróbál majd beleszólni a választásokba (mert igen, lehet nyomatni, hogy konteó, meg mindenki ellenség stb, de igen, az EU komolyan beleszól a belpolitikába, pedig semmi köze hozzá, más országok akik tele vannak problémákkal, velük érdekes módon nincs baja, csak a magyarokkal, meg ugye a rendőrterror idején se volt baja a jogállamisággal, csak most, amikor jobboldali kormány van hatalmon.)

2021. nov. 1. 20:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem értelek, kérdező. Feltettél egy kérdést, sok értelmes választ kaptál, akik nem értenek egyet veled. És erre minősíthetetlen stílusban leoltasz mindenkit. Érveid nincsenek, csak érzelmeid.

Tudsz bármi érvet felhozni, hogy miért ilyen szent és sérthetetlen a mostani vezetés?

Te is azt kérdezed, hogy van-e terv, mert magad sem látod. Én sem látok ilyet. Persze mi nem leszünk beavatva, majd valahogy megbundázzák ezt is. Mert a kampány, amit folytatnak, undorító, és nem méltó művelt emberekhez. Elk.úrtuk plakátokkal van tele a város? Lassan nem merem kiengedni a gyereket az utcára, mert mocskos szájjal jön haza, aztán én nevelem rosszul. Ennyit tud csak, hogy mutogat másokra, ezer éve történt dolgok miatt uszítja az embereket, gyűlöletet kelt a melegekre, a migránsokra stb. Ez nem kampány. De úgy látszik azért tudja mit csinál, mert elég sokaknak bejött. Mint pl. neked is. Talán nem a művelt népréteg a célközönség, de abból már nem is sok van, hála a csodálatos oktatáspolitikájuknak.

2021. nov. 2. 09:30
 22/26 A kérdező kommentje:

#21 ezek szerint neked sem erősséged a szövegértés, értem már kik szavaznak a fidesz ellen. Akik azt hiszik, hogy másnap Svájcban fogunk élni, ha nem Orbán nyer....

Ha tudnál olvasni, én azokat a prolikat szidtam, akik csak annyit tudtak idekérődzni, hogy bérkommentelő, meg krumpli... amit nyomat az ellenzéki bohócsajtó. A többiekkel nem vitatkoztam, bár mindenki teljesen téves elgondolásból adódóan vár bármit is az ellenzéktől. Senkit nem akarok elkeseríteni, de egy ellenzéki győzelem esetén is egy ugyanolyan ország fog várni mindenkire, ugyanennyi értelmes emberrel a hátán, és nem leszünk nyugat. Csak lehet, hogy a kormányzás is hiányozni fog belőle...

2021. nov. 2. 12:04
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
Minden erőnkkel reménykednünk kell, hogy a baloldalnak semmi ésélye sem lesz, ha mégis megtörténne ez a tragédia megyek külföldre, az elmúlt 11 év nekem nagyon pozitív volt.
2021. nov. 2. 18:33
 24/26 anonim ***** válasza:
48%
Gondoljunk bele mennyivel jobb lenne most, ha 2002-ben a FIDESZ nyer! De nem, nem kellett a népnek egy kormány, aki bizonyított az elmúlt 4 évben, bedőlt a BALOLDALI süket igérgetéseknek, hogy még jobb lesz. Nem lett jobb.
2021. nov. 2. 18:35
 25/26 AliceGamer válasza:

#23 Furcsa én pont azért hagytam el az országot, mert egy szánalom az egész, mindennel együtt. Nagy csalódás lesz az a külföld, ha eddigi tapasztalataid pozitív volt🤣

De szerintem maradhatsz otthon, úgy is el lesz csalva az egész🙃

Én inkább a józan észért reménykedtem, de az remény már halott.

2021. nov. 9. 20:39
 26/26 anonim ***** válasza:
23. Mészáros vagy a Tiborcz rokona vagy?! Én külföldre mentem és ott élek azóta is sokad magammal. Orbán alatt már jön a náci párt és hasonlók. LE PEN máris nagy szélsőjobboldali testvér.
2021. nov. 9. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!