Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugtassatok meg, hogy a...

Nyugtassatok meg, hogy a Orbánnak vannak jó tervei és meg fogja nyerni a választást, ugye így lesz?

Figyelt kérdés

Én most azt látom, hogy a balliberális tábor nagyon hangos, és így hogy az ellenzék egyesült, egy helyre megy a szavazat. Nagyon tartok tőle, mi lesz, ha a moslék kerül hatalomra és egymást fogják ölni, meg Gyurcsány a háttérből majd rendezkedik. Az előválasztás is egy vicc volt.

Dobrev benyögi a vitán, hogy MZP szerinte apkalmatlan az ország vezetésére majd pár nap múlva amikor kikap, beáll MZP mögé, mintha mi sem történt volna. Hiteles összefogás. Versenyhelyzetben marják egymást, majd amikor mutogatni kell az összefogást, akkor megint mekkora a béke. Majd a pozíciók osztogatásánál is ki tudja mi lenne.

Nagyon nem szeretném, hogy ezek a hatalom közelébe kerüljenek. Azt meg borzasztó látni, hogy ennyi Orbán fóbiás önjelölt szabsdságharcos van, aki mindenáron le akarja váltani Orbánt akár egy moslékra is, csak tudnám mire fel, amikor 2010 óta úgy fejlődik az ország, mint még soha, öröm volt átélni két EB szereplést is és magyarnak lenni, meg épülnek a lakások, rengetegen mernek gyerekvállalásba belefogni, mert tudnak építkezni, mégha sokszor nem is könnyű elindulni, de ott a CSOK (majd mindjáet beokádja valaki, hogy az csak a gazdagoknak jó, amikor nekem az átlagos életszínvonal alján élő ismerőseim is hasznát vették), meg egyéb kedvezmények.

Meg MZP is néha már kabaré amit művel, Hont András is baromnak nevezte az Ötben. Hogy gondolta, hogy a kutyapárttal lebizniszeli, hogy ne induljanak, cserébe kap egy listás helyet? Ennyire nem érti a demokráciát és ő papol diktatúráról, amikor épp ő akart ezzel a lépéssel megvenni egy pártot hogy ne induljon?

Én őszintén remélem, hogy Orbán Viktornak 30 év politikai tapasztalattal a háta mögött van rutinja ezeknek a legyőzésére, mégha az összes ballibsi sajtó, meg az EU és az USA is megpróbál majd beleszólni a választásokba (mert igen, lehet nyomatni, hogy konteó, meg mindenki ellenség stb, de igen, az EU komolyan beleszól a belpolitikába, pedig semmi köze hozzá, más országok akik tele vannak problémákkal, velük érdekes módon nincs baja, csak a magyarokkal, meg ugye a rendőrterror idején se volt baja a jogállamisággal, csak most, amikor jobboldali kormány van hatalmon.)

2021. nov. 1. 20:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#10 én nem vagyok raszoeulva semmi ilyesmire, azért mert te egybitesként csak ennyit tudsz böfögni, hogy akinek megfelel a Fidesz az biztos krumplit kapott. Lehet, te ennyivel megvehető vagy, de hidd el én meg téged tudnálak megvenni, telne rá, szóval nem vagyok krumplira rászorulva.
2021. nov. 1. 21:52
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
Az 5 nek van igaza én is ezt írtam volna de az a durva eu-ban mindenhol nővekedés volt.De ezeknek még ezt se tudták meg oldani hogy, 1% véletlenül se legyen nagyobb.És 12 év után 20000 ft minimálbér emelésre hitelt kel fel venniük.Az rengeteg pénzt amit küldtek meg marat Mészárosnál meg a haveroknál.Romániában kormány sincs de magasab a minimálbér lehet nekünk se kelene.
2021. nov. 1. 21:54
 13/26 A kérdező kommentje:

"Az rengeteg pénzt amit küldtek meg marat Mészárosnál meg a haveroknál"

De ez is akkora demagóg 🤣🤣🤣 az összes "havernak" együtt nincs 1500-2000 milliárd forintjuk, ide meg ennek a pénzmennyiségnek a százszorosa jött kb. Mindenki ezzel a b.romsággal jön, hogy Mészáros zsebébe mentek a pénzek. Mi? 300 milliárd forint? Az egy országnak zsebpénz. Nehogy már elhidd, hogy emiatt a pénz miatt nem élsz nyugati szinten. Nekünk más a múltunk, mi nem leszünk egyből nyugat, kár ilyenekbe ringatni magad

2021. nov. 1. 22:02
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

". Mindenki ezzel a b.romsággal jön, hogy Mészáros zsebébe mentek a pénzek. Mi? 300 milliárd forint? "

407 milliárd.

Ez a mentalitás az, amiért a Fidesz hatalmon lehet. 100 milliárd ide vagy oda, mit számít? A másik oldal is lopott... jó, ennek a tizedét se, de akkor is!

A mértékek, az arányok nem mindegy.

"Az egy országnak zsebpénz. Nehogy már elhidd, hogy emiatt a pénz miatt nem élsz nyugati szinten."

77,6 százaléka volt nemrég az államadóság a GDP-nek, ezzel rekordot döntöttünk. Ez durvább, mint a nagy gazdasági világválság idején volt 2010 előtt. Ha ennyi sok pénz van itt, miért ilyen magas az államadóság? Tudom, demagógia. Ez jó érv, hisz nem is kell innentől válaszolj a kérdésre.

De miért nem azzal intézed el, mint nagy szent Orbán? Kívánj boldog karácsonyt.

2021. nov. 1. 22:11
 15/26 anonim ***** válasza:
55%
Viktortának mindig vannak jó tervei, csak nem mindig sülnek el jól. De akkor csakis a "Sorosmigránsemútnyócéva zemberek" a hibásak érte.
2021. nov. 1. 22:21
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, te elhiszed a Goebbelsi mintára épülő propagandát, ez tény.

Ez egy hulladék ország, egy igazi pöcegödör, igaz, hogy jobb a helyzet mint régen volt, de a hozzánk hasonlóan szegény országok szinte egytől egyig lehagytak minket, sőt, már a Románok is.

Az tény, hogy többet keresnek mint Gyurcsány idejében, viszont a benzin például 2x többe kerül, és ez ugyan úgy igaz minden termékre.

Szerinted hol tartana az ország ha nem lopnának ennyit? Ha nem költenének Orbán beteges hobbijára száz milliárdokat? Ha ennyire jók vagyunk, miért romlik az egészségügy minősége és miért teljesítenek egyre rosszabbul a nebulók a teszteken?

Ha Viktornak vannak tervei, akkor miért nem kampányol velük? Miért csak a gusztustalan propaganda ömlik mindenhonnét? Miért van az, hogy a köztévére évente elköltenek milliárdokat, és az ellenzék csak 4 évente kap 10 percet? Ha ennyire jó a kormánya, akkor miért nem mer leülni senkivel se vitázni?

Most eladakozott az Orbán közel 5000 ezer milliárdot, és augusztusban még 1200 milliárdos mínuszban voltunk, csak úgy megsúgom, hogy ha a két összeget összeadjuk se volt negyed ennyi tartózása Bajnai kormányának.

2021. nov. 1. 23:22
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

Előző volnék, és ha úgy fejlődik az ország mint soha, akkor miért nem merik növelni a pályakezdő tanárok bérét?

Lassan annyit keresnek mint a minimálbéresek.

2021. nov. 1. 23:23
 18/26 A kérdező kommentje:

Úgy bírom ezt a sok nagyokos prolit, aki itt szid hogy én elhiszek ezt meg azt.

Arra nem gondoltok, hogy nekem esetleg jó a fidesz, mert jól járok a kormányzásukkal, sok millió emberrel együtt? Ahol én élek, gyakorlatilag felelgvárat csonált a didesz 10 év alatt, mindemt rendbe tett, sokkal jobban élek, mint 10 éve, 4x annyit keresek stb. Nem csak ti vagytok, prolik.

2021. nov. 2. 06:37
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
13 Te ilyen fideszes bérkomentelő vagy egyébként a keresztény pártod a hajléktalanakat börtönbe csukja.És nincs is semmi programja hogy, segítsen ezeken az embereken.Nem elég hogy, lopnak de még a keresztény értékeket is gyalázzák napi szinten.Én nem Pesten lakok de tele van hajléktalanak ahol én is lakom tegnap láttam egy nőt aki a gyerekével kukázót.Régen nem volt ennyi hajléktalan a fidesz kormányzásának köszönhető meg annak hogy, a végrehajtókból üzletet csináltak és a végrehajtókra semmilyen törvény nem érvényes.A végrehajtók meg rendőri kísérettel mennek mert hivatalos személynek számítanak akinek nincs adóssága azt is ki lakoltatják.És a végrehajtót nem lehet elő venni mivel nincsenek törvények hiába hibázik.
2021. nov. 2. 06:39
 20/26 A kérdező kommentje:

#19 te meg egy proli vagy, aki csak ezt az egybites b.romságot tudja tolni, hogyha valakinek jó a fidesz, akkor az csak bérkommentelő lehet

Ennyit rólatok. Ti okádtok gyűlöletről, valójában meg ti gyűlölitek a fideszeseket, meg mindennek elhordjátok. Nézz már szét facebookon! Minden poszt alatt ballibsik mocskolódnak, meg fikáznak, b.rkáznak, b.rmoznak embereket, akik nem úgy gondolkodnak, mint ők.

2021. nov. 2. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!