Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP ha megválasztásra kerül...

MZP ha megválasztásra kerül az EU akartával közösen elárassza Magyarországot migránsokkal?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 18:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Ezek többsége vendégmunkás, akik idény végén általában szépen haza is mennek"

Milyen idény van a gyárakban?? Mesélj már😂🤣

2021. nov. 1. 18:21
 12/23 anonim ***** válasza:
5 év alatt se sikerült szegény EU-nak migránstábort csinálni belőlünk, jövőre csak sikerül már tán, én szorítok nekik!
2021. nov. 1. 18:22
 13/23 anonim ***** válasza:

10.

A baj, hogy a "dicsőséges Unió" az amelyik néha előadja az "ahol beléptek, ott kell őket elhelyezni" logikát, amit a "belső" országok, naná, hogy támogatnak, mert így Görögország, Magyarország, Olaszország szopja be leginkább. Ez egy idióta gondolat.

Az egész bandát felületetném a vonatra a szerb határnál, aztán az osztráknál kitenném őket - lehet továbbállni, ha Németország a cél.

2021. nov. 1. 18:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Magyar vagyok! Szkita osokon at Attila vezer vere folyik az ereimben ... nem felek a muszlimoktol - magyar vagyok!!!
2021. nov. 1. 18:24
 15/23 anonim ***** válasza:

11.

Építkezéseken, autópálya-építéseknél vannak itt, amik egy idő után véget érnek. A gyárakban pedig cserélik őket, csak nekünk ez annyira nem tűnik fel, mert "az mind egyforma, fúj, büdös kűfődiek"

Az állam nem hülye, hogy beengedje őket számlálatlanul. Nem éri meg nekik. Egyedül a kínaiak vásárolnak maguknak állampolgárságot, de ők egyrészt összetartó népség, másrészt ebben érdekük van.

2021. nov. 1. 18:27
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Ha MZP nyer, akkor 10 milliárd migráns fog idejönni, elveszik mindenkinek a munkáját, majd nem fognak dolgozni, és megerőszakolják szűz lányainkat (és fiainkat, mert mind LMBTQ aktivista is). Majd elmennek és ellentétes neművé műtik az óvodásokat.

Brüsszeli parancsra 1000%-al megnő majd a rezsi költsége, és bevezetnek 200 új adónemet.

Valami Fideszes baromságot kihagytam?

2021. nov. 1. 18:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Migrancs menjen elobb a Merkelhez vagy a Macaronhoz ... oszt ha lepapirozta magat, utana nyugodtan nyithat egy gyroszost a pesti koruton ... de a segelyt fizesse a nyugat!!!
2021. nov. 1. 18:30
 18/23 anonim ***** válasza:

16.

Kimaradt a kormánypárt lediktátorozása, lefasisztázása - igaz azok "demokrata"(?) elemek.

2021. nov. 1. 18:30
 19/23 anonim ***** válasza:
8# Nem tudom nálatok, hogy van de nálunk csak egyre többen vannak és sehova nem mennek innen.
2021. nov. 1. 18:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Eddig azt még Gyurcsány akarta. Ja hogy most ő mérettetik meg a Fidesszel, akkor ellene kell ezzel a bulshittel uszítani. Krva szánalmas ez a fidesztálib propaganda vergődés.
2021. nov. 1. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!