Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP ha megválasztásra kerül...

MZP ha megválasztásra kerül az EU akartával közösen elárassza Magyarországot migránsokkal?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 18:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
53%
A baloldalnak, amíg le nem szakítják magukról Fletót - nincs reális esélyük. Én azt nem értem, miért nem tették ezt már meg 4 vagy akár 8 évvel ezelőtt is. Egy horgonyként lassítja a "közös hajót" a jelenléte, igazából ha ezt az embert tényleg érdekelné a baloldal - már magától lelépett volna és nem az első sorban ugrabugrálna a feleségével, gyakorlatilag ellehetetlenítve az ellenzék győzelmét.
2021. nov. 1. 18:12
 2/23 anonim ***** válasza:
51%
Hát persze. Minden migráns majd egy villanyoszlop helyére fog jönni és tartani fogja Tiborz bácsi ledes lámpáit...
2021. nov. 1. 18:13
 3/23 anonim ***** válasza:
29%
Naugye!!! Tiborc mar elore tudta, hogy ki fogja tartani a ledet :))))
2021. nov. 1. 18:14
 4/23 anonim ***** válasza:
51%
Bizony, de hálisten mind a fideszesekhez lesz beköltöztetve.
 5/23 anonim ***** válasza:
7%
Félreértetted, egész Magyarországot nem, csak a lakásodat. Azt is csak azért, hogy igazad legyen.
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Lesz egy kis feny a sotetsegben! :DDD
2021. nov. 1. 18:15
 7/23 anonim ***** válasza:
45%
Orbán már elárasztotta migránsokkal (ukránok, szerbek, mongolok, stb..., a multik tele vannak velük)
2021. nov. 1. 18:15
 8/23 anonim ***** válasza:
48%

8.

Ezek többsége vendégmunkás, akik idény végén általában szépen haza is mennek. A városomban is vannak ilyenek - mindegyik a helyi munkásszállón van és cserélődnek is, mert mikor végeznek a kulimunkával, akkor "viszontlátásra" van, állampolgárságot egyik sem kapott. Kivéve a határon túli magyarok, de őket leszerbezni... elég nagy bunkóság.

2021. nov. 1. 18:16
 9/23 anonim ***** válasza:

Engem nem erdekel a migrancs ... de ha megall elottem es azt mondja 'allah akbar' (?) - ott es akkor levagom a fejet!

(legjobb vedekezes a tamadas)

2021. nov. 1. 18:21
 10/23 anonim ***** válasza:

#8 nyilván nem a határon túli magyarokról beszéltem, én is utálom a dk szektás románozást és szerbezést.

A migránsok sem maradnának sokáig itt, hülyék lennének itt szivatni magukat a megélhetéssel, mikor pár 100 km-el arrébb kétszer jobban élnének, de a fidesznek nagyon jó velük riogatni választás előtt...

2021. nov. 1. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!