Szerintetek kit kéne miniszterelnöknek megválasztani? Melyik pártnak kéne hatalomra jutnia? Többi lent.
Tudom, hogy egyik párt sem a legjobb, szóval lécci ne gyertek olyan válaszokkal, hogy Magyarországon akkor is rossz lenne a politika stb.
Én azt kérdezem, hogy a jelenleg levő pártok közül melyikkel járnánk még a legjobban, legalábbis jobban mint Orbánnal és a fidesszel. És kit választanátok új miniszterelnöknek? Ki lenne a legjobb választás szerintetek?
Szerintem az lenne jó, ha olyan ember állna az ország élén, aki nem engedné be a migránsokat és a fizetéseket is növelné. Persze olyan sok úgysem lesz a fizetés soha Magyarországon mint máshol, de ennél lehetne jobb is, ha mondjuk olyan miniszterelnök lenne aki nem lop annyit.
Az első két mondatoddal ellentmondasz saját magadnak. Ha ezek a feltételek, akkor sajnos erre csak ilyen válaszok születhetnek
(A migráns nem beengedés aduászt amúgy kisajátította a Fide$z)
Amúgy meg olyan nincs,hogy egy párt fizetéseket növel. Max a párton belül a saját fizetésüket
Kérdező!
Te a fideszre vágysz! Akkor miért nem jó? Nem engedi be a migránsokat és emelkednek a fizetések!
Ahhoz, hogy ez az ország visszatérjen a normális kerékvágásba, Európába, ahhoz olyan párt és vezető kell, aki az első nap megkezdi a jogállam visszaállítását. Ez az alap! A fizetéseket nem a kormányfő fogja megmondani, de a különböző szabályozókkal, adókkal igen nagy ráhatása lehet!
Ilyen drága államot mint a jelenlegi Magyar, különben a valóban jól teljesítő országok sem engedhetnek meg maguknak!
Orbán a társadalmi fejlődés visszatartó ereje, most már több kárt okoz mint hasznot!
Párt nevet, jelölt nevet azért nem írok, mert akkor csak arról lesz a továbbiakban szó, hogy mekkora marhaságot írtam - de érvelni senki sem tudna, csak feltételezni.
A jelenlegi állapot tragikus, ettől csak jobb lehet (remélem!)
Igazad van!
Neked az a normális kerékvágás ami 2002-2010 között volt. És az ami október óta a főváros vezetésében van. Nekem pedig az, amit a kormány csinál.
Neked a semmittevés, fosztogatás, megszorítások tetszenek. Nekem, a növekvő fizetésem, családi- és egyéb kedvezmények, juttatások. No meg hogy épül az ország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!