Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem vezetik be újból a...

Miért nem vezetik be újból a védettségi igazolványt? Egyből többen oltatnának.

Figyelt kérdés
Minden zárt helyen kéne kérni, beleértve a tömegközlekedést és a boltokat is. A második oltás pedig 6 hónap után elgyengül, ezért akkor lejárna.

2021. nov. 1. 04:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Rosszul látjátok. Választasok közelednek és az Orbán banda egy ilyen népszerűtlen intézkedést nem vállalhat már fel. Inkább át tolták a munka adókra. Így is nehéz lesz nekik a választás, a 2/3-ad már nem lesz meg. Azon azért gondolkozzatok el, főleg az oltástálibok, hogy a békemeneten többszázezer ember vonulgatott, feloldottak minden járványügyi intézkedést, úgy, hogy a kormány, aki ezt megteheti, minden információ birtokában van a koronavírus járvánnyal kapcsolatban😄. Úgyhogy nagy a veszély szerintem is😂. A békemeneten nem kellett semilyen járványügyi szabályt betartani, rá egy hétre ha 4 ember van a buszon, már kötelező a maszk😄. A békemenetig az esetszámok egész egyszerűen nem akartak emelkedni, nem voltak új fertőzöttek és ezt az árnyékvilágot sem akárták túl sokan elhagyni😄. De ahogy a buli lement....

Van az a szint, ahol már nem az a hibás, aki hazudik, hanem az, aki még mindig elhiszi!

2021. nov. 1. 07:28
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy nekem kórházból inkább olyan információm van, hogy csak néhányan vannak oltatlanok, a nagyobbrész 2x oltott. Az oltatlanok, főleg akik még élnek, jólműködő immunrendszerrel rendelkeznek, semmi bajuk, makkegészségesek. Kíváncsi vagyok, ha lekényszeroltanak mindenkit, mit fognak mondani, ki van kórházban? Fog ez még bonyolódni, mert egy ilyen hazugságspirálból már lehetetlen kijönni. Bár, sokan vannak sajnos akik bármit és mindent elhisznek.
2021. nov. 1. 07:35
 13/24 anonim ***** válasza:
29%

12: Kovid osztályon dolgozó ismerős elmondása szerint, ugyan van pár oltott az osztályon, de náluk lélegeztetőn csak oltatlan van. Ettől még másutt lehet más a felállás.

Párom munkahelyén nemrég az oltatlanok között volt jó pár pozitív esett, oltottak nem kapták el, azért valamit csak ér az oltás.

2021. nov. 1. 08:15
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Mert aki eddig sem oltatta be magát, az túl értelmes ahhoz, hogy ilyen zsarolással rá lehessen kényszeríteni. Ezért találták ki azt, hogy inkább a munkáját veszíthesse el, aki nem adatja be magának a mérget.

Amúgy én speciel egyetlen covidost sem ismerek, de egy (oltott) barátom mondta valamelyik nap, hogy ő 5-öt ismer, és mindannyian oltottak.

2021. nov. 1. 08:22
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Elég nagy a xarkeverés velekapcsolatban így is.
2021. nov. 1. 08:26
 16/24 anonim ***** válasza:
24%
13) hazudsz vagy az ismerősöd hazudik.
2021. nov. 1. 08:29
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

Oszt mit érsz el az igazolványoddal?Kitörlöd vele?

Még mindig itt tartunk 2 év után is.Mennyi szellemi rokkant van te jóég

Vegyél fel 8 maszkot és 6 kesztyűt és 100 oltást kit érdekel

Hagyják már békén azt aki nem akar részt venni ebben a nevetséges komédiában

Mindenki menjen a pcsába a kártyával együtt

Aki eddig kérte a löttyöt eztán sem fogja,ennyi

Vagy munkája miatt rá lesz kényszerítve de az x akkor nem a more bandáé lesz jövőre XD

Aki értelmes az biztos ezekre nem volsol

2021. nov. 1. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
nem kérte csak elírtam
2021. nov. 1. 09:27
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
16: Nem kérdeztem, magától mondta, engem nem érdekel, minthogy az sem, hogy ki oltott, ki nem. Azt viszont látom a környetemben, akikről tudott, hogy oltottak, egyik se kapta el eddig.
2021. nov. 1. 11:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
19) ismert emberek is elkapják,pl Gulyás,3 oltással a háta mögött aki mégcsak nem is öreg.mondjuk abból 2 sputnyik,már ha egyáltalán megkapta..
2021. nov. 1. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!