Hofi Géza felvételeket miért nem láthatunk évek óta a köztévéken?
#2:
Már megtették mások, Hofi özvegye. Még pénzt is adtak volna érte. De az MTVA váalsza az, hoy "Hofi Géza annyira népszerű, hogy az ő művészetét, örökségét nem szeretnénk kiadni a kezünkből, nem szeretnénk átengedni másnak."
Na de ha annyira népszerű, akkor miért nem adják ők? Saját kezükben tartanák, mégis a népszerű dolgok között megosztanák az arra kíváncsiakkal.
Ezért tettem fel itt a kérdést, mert a hivatalos közmédia álláspont ismert, és az átlagember véleményére vagyok kíváncsi!
"Hofi Géza felvételeket miért nem láthatunk évek óta a köztévéken?
...
az MTVA váalsza az, hoy "Hofi Géza annyira népszerű, hogy az ő művészetét, örökségét nem szeretnénk kiadni a kezünkből, nem szeretnénk átengedni másnak.
Na de ha annyira népszerű, akkor miért nem adják ők? Saját kezükben tartanák, mégis a népszerű dolgok között megosztanák az arra kíváncsiakkal."
Ezt a második kérdést kellene akkor feltenni nekik.
"az átlagember véleményére vagyok kíváncsi"
Az átlagember véleményére arról, hogy az MTVA mit miért csinál meg mit miért nem? Hát szerintem erről hiába kérdezed az átlagembert, ezt csak az MTVA tudja, nem ők...
#9 meg orbánról is beszélt nem túl hízelgőeket anno. Hihetetlen mennyire jól előre látta hogy mi lesz az orbánból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!