Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszeseknek miért van...

A Fideszeseknek miért van baja azzal, hogy annó Gyurcsány sok hitelt vett fel?

Figyelt kérdés
Ha azzal baj van, akkor az Orbán félével furcsa mód senkinek sincs, amikor arról sose beszélnek, hogy az állam kassza sose látott mínuszban van, vagy hogy sorra veszik fel a hiteleket.

2021. okt. 30. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

Mert az osztogatás és az adósságteher a következő kormányokra, pénzügyminiszterekre terhelődik, így a Fidesz nehezebb helyzetben volt, amikor átvette a kormányzást 2010-ben.

Most is ez van, csak most a Fidesz növeli az adósságokat, csökkenti az állami vagyont, következő kormányok mozgásterét és az ellenzék tiltakozik, támadja ezt a politikát.

2021. okt. 30. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
12%

szociális demagógiára, és a "civil" haverok eltartására ment az a pénz

annak idején köznevetség tárgyává tettek olyan szavakat, mint "cigányintegráció", mert mindenki tudta, hogy mekkora lopás is az egész

"az állam kassza sose látott mínuszban van"

értem én, hogy a balosok súlyos pénzügyi analfabéták (különben nem lennének balosok), de azt azért meg lehetne érteni, hogy nem az adósság mennyisége, de még a mértéke sem igazán számít, hanem az, hogy mennyire tudja magát finanszírozni

és ahogy én emlékszem a fidesz zavarta haza az IMF-et és azóta sem jöttek vissza

2021. okt. 30. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
13%
Sok ember tapasztalatokról tudna beszélni. Mindegyik politikus lop, csal és hazudik, ki vesz fel sok hitel és ki nem, nem érdekli az emberek többségét, egyik sem játszik 100% gerinccel. Viszont mi Gyurcsány idején meglehetősen szarabbul éltünk, mint utána. Úgyhogy nekem itt el is dőlt, kire fogok szavazni.
2021. okt. 30. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
13%
Mi lett a szocik kölcsöneinek az eredménye? Mert most jelentős bérkorrekciót kaptak az EÜ-sök, utóbbi időszakban Európa 3. legnagyobb GDP növekedése volt a miénk míg a szocik alatt a tömérdek hitelből és privatizációból befolyó pénzzel a régió legs.arabb gazdasági teljesítményét hozták, ekkor előzött meg minket Szlovákia, most pedig mi előzzük vissza őket.
2021. okt. 30. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!