A Fideszeseknek miért van baja azzal, hogy annó Gyurcsány sok hitelt vett fel?
Mert az osztogatás és az adósságteher a következő kormányokra, pénzügyminiszterekre terhelődik, így a Fidesz nehezebb helyzetben volt, amikor átvette a kormányzást 2010-ben.
Most is ez van, csak most a Fidesz növeli az adósságokat, csökkenti az állami vagyont, következő kormányok mozgásterét és az ellenzék tiltakozik, támadja ezt a politikát.
szociális demagógiára, és a "civil" haverok eltartására ment az a pénz
annak idején köznevetség tárgyává tettek olyan szavakat, mint "cigányintegráció", mert mindenki tudta, hogy mekkora lopás is az egész
"az állam kassza sose látott mínuszban van"
értem én, hogy a balosok súlyos pénzügyi analfabéták (különben nem lennének balosok), de azt azért meg lehetne érteni, hogy nem az adósság mennyisége, de még a mértéke sem igazán számít, hanem az, hogy mennyire tudja magát finanszírozni
és ahogy én emlékszem a fidesz zavarta haza az IMF-et és azóta sem jöttek vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!