A Fideszesek már jobban utálják MZPt mint Gyurcsányt, mert MZP valós veszély lehet rájuk, mert új ember és keresztény nagycsaládos?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 20:31
1/7 anonim válasza:
Mindenkit utálnak aki nem Fideszes
2/7 anonim válasza:
MZP-t nem utálnánk, ha nem lenne Gyurcsány embere.
Tessék kitenni Gyurcsány szűrét.
3/7 anonim válasza:
nem érdekel a böszme, nélküle is okadhatnékom lenne a mosléktól
4/7 anonim válasza:
#2 Ezzel vitatkoznék, hogy akkor ne utálnák, bár nem ez a pontos szó rá. Nézd meg MZP szemét miközben előadja az egyik másik ÉN-ÉN-ÉN beszédét! Félelmetes az az ember. Ilyennek nem szabad hatalmat adni a kezébe.
5/7 anonim válasza:
#4, MZP- nek egyedül Gyurcsány adhat hatalmat a kezébe, mint a legnagyobb frakció vezetője.
Már ha győznek
Azt még addig ezerszer is meggondolhatja.
Jelölheti saját magát is, a feleségét is, téged is, engem is.
6/7 anonim válasza:
A fideszes zombik mindig azt útálják a legjobban akit a pocakos bácsika kijelöl számukra, önálló gondolatuk nincs és nem is lehet.
7/7 anonim válasza:
Azt sem tudják már kit kell utálniuk. Itt van egy szép példa, ami élőadásban történt: [link]
12:40-nél a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!