Kedves fideszesek! Ti tényleg elhiszitek hogy MZP Gyurcsány "embere"?
Figyelt kérdés
5-10 másodperces kivágott beszédrészletekkel próbálták legelőször flúgosnak, most meg évekre visszamenően is Gyurcsány "emberének" beállítani a reklámokban. Nem érzitek erőltetettnek és manipulatívnak ezt a párt kommunikációt?2021. okt. 21. 10:21
1/52 anonim válasza:
Ha azt mondaná a Fideszpropaganda hogy MZP alakváltó gyíkember, azt is elhinnék...
2/52 anonim válasza:
Náluk remekül működik a jedi trükk:
"Nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
3/52 anonim válasza:
Tehát Márki független politikus aki nem tartozik senkinek elszámolással a tevékenységét illetően?
4/52 A kérdező kommentje:
Oké értem, de valami értelmes érvet szeretnék hallani az ellenoldalról végre!
2021. okt. 21. 10:29
5/52 A kérdező kommentje:
Vagy legalább véleményt.
2021. okt. 21. 10:29
6/52 anonim válasza:
Akkor talán válaszolj arra amit kérdeztem.
7/52 A kérdező kommentje:
Most itt válaszoló vagy. Ha kérdésed van, akkor írj ki egy kérdést légyszi. Köszi.
2021. okt. 21. 10:42
8/52 anonim válasza:
Ez nem hit kérdése, hanem nyilván Gyurcsány embere, ha a dr. miniszterelnök úr azt mondja.
9/52 anonim válasza:
Szerintem ez a jellegű propaganda már a Fideszeseknek is kellemetlen.
10/52 anonim válasza:
Kivel van EGY SZÖVETSÉGben???
Talán ba dalai lámával??
Nem! Akkor mi a kérdés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!